Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CRUCEA ROSIE ARAD SPRIJINA SPITALUL CLINIC JUD DE URGENTA ARAD

 Crucea Rosie Romana, filiala Arad, a intermediat si a primit o donatie din partea spitalului ARNAU DE VILANOVA VALENCIA SPANIA o donatie constand in 39 paturi de spital, in valoare de 19500 lei.

CRUCEA ROSIE ARAD SPRIJINA SPITALUL CLINIC JUD DE URGENTA ARAD
Comentează 0

Paturile au fost donate spitalului Clinic jud de Urgenta Arad, sant paturi aproape noi, saltele, cu sistem de ridicare actionate electric. Paturile sant deja puse in functiune in saloanele spitalului municipal sectia chirurgie 2 si urologie, pacientii beneficiend de conditii bune de spitalizare.

Donatia a fost intermediata de dr Dragos Beniamin vicepresedintele Crucii Rosii Romane, caruia dorim sa-i multumim si a fost sprijinita de spitalul Clinic de Urgenta Arad, care a asigurat si decontat transportul paturilor din Spania la Arad, le multumim. Voluntarii filialei au participat la descarcarea paturilor in incinta spitalului.

Dorim pe acessta cale sa multumim donatorului, spitalul din Valencia si speram sa avem si pe viitor o buna  colaborare  impreuna ,in actiuni umanitare in sprijinul dotarii spitalelor din judetul Arad, ajutind astfel bolnavii internati.

Director

Ing. Cuvineanu Iudita

 

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite