Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A purtat un Apple Watch timp de şapte ore, iar când şi l-a dat jos a avut o surpriză neplăcută

A purtat un Apple Watch timp de şapte ore, iar când şi l-a dat jos a avut o surpriză neplăcută
Comentează 0

O femeie în vârstă de 48 de ani din Canada s-a ales cu o arsură la încheietura mâinii, după ce a purtat un ceas Apple. Annie Hoang încearcă acum să-şi facă dreptate, întrucât reprezentanţii magazinului de unde a cumpărat produsul în valoare de 500 de dolari spun că vina îi aparţine.

Canadianca a primit ceasul în dar, când ea şi soţul ei au sărbătorit 16 ani de căsnicie, scrie Daily Mail. L-a purtat timp de trei luni, dar într-o zi ceva neobişnuit s-a întâmplat.

„Plecaserăm într-o excursie şi în ziua aceea am ţinut ceasul la mână aproape şapte ore”, a povestit Annie. „Odată ce mi l-am scos de la mână, mâna mă durea şi am văzut arsura. Ceasul era fierbinte şi inconfortabil de purtat”, a adăugat ea.

Aşadar, ea şi soţul ei au mers să ceară explicaţii la magazinul de unde ceasul fusese achiziţionat. La început nu au primit niciun răspund, dar în urma insistenţelor au reuşit să discute cu managerul unităţii comerciale şi să le fie returnaţi banii.

„Am mers la magazinul Apple pentru a anunţa problema, dar la început nu ne-au luat în serios. A trebuit să să vorbim cu managerul, care a fost foarte amabil – mi-a oferit un nou ceas, dar a spus că mai bine aş accepta banii şi nu ceasul, fiidcă acesta ar putea să-mi provoace din nou arsuri”, a explicat Annie.

Ceasul femeii a fost trimis la expertiză, aşa că după câteva zile, canadianca a primit un răspuns neaşteptat: producătorii i-au spus că vina îi aparţine, pentru că nu ar fi purtat ceasul în mod corespunzător.

„Mi-au spus că l-am purtat greşit, prea strâns sau poate că am eu o iritaţie a pielii”, a spus femeia. „Îl aveam, totuşi, de trei luni. (...) Cred că s-a întâmplat abia acum pentru că a fost prima dată când a fost expus la soare”, a conchis ea.
Cu toate acestea, Annie Hoang nu este singura care a trecut printr-o astfel de experienţă. Şi alte persoane care au Apple Watch s-au plâns în trecut că au avut probleme similare cu acesta.
Sursa: www.realitatea.net
 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite