Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra și Apple Watch SE 2 lansate

Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra și Apple Watch SE 2 lansate
Comentează 0

Apple Watch Series 8 a sosit, alături de Apple Watch Ultra și Apple Watch SE 2, la evenimentul Apple „Far Out” din această lună. În primul rând, Apple Watch Series 8, are noi funcții, inclusiv mult-aclamatul senzor de temperatură a pielii, care îndeplinește funcția dublă de a îmbunătăți urmărirea somnului și urmărirea menstruației simultan. Poate detecta schimbări de 0,1° Celsius datorită designului său cu doi senzori.

Apple spune că urmărirea schimbărilor de temperatură poate indica ovulația și poate ajuta femeile vă să urmărească dereglarea ciclului, care pot indica alte tulburări de sănătate, potrivit TechRadar. Cu toate acestea, Apple pune, de asemenea, accent pe confidențialitatea acestor date, care sunt criptate pe dispozitivul dvs. cu autentificare cu doi factori.

Detectarea accidentului vehiculului este o funcție nouă care utilizează mai mulți senzori de mișcare, inclusiv un accelerometru, un barometru și un GPS. Acesta va anunța automat un contact de urgență în cazul în care aveți un accident.  Apple Watch Series 8 are 18 ore de viață a bateriei pentru toată ziua, în timp ce un nou mod de consum redus vă poate oferi până la 36 de ore de viață a bateriei.

Ceasul Apple Watch 8 vine în patru culori: midnight, starlight, argintiu și roșu produs și nuanțe metalice de argintiu, auriu și grafit. Prețul începe de la 399 de dolari pentru modelul GPS și 499 USD pentru versiunea LTE în SUA și este disponibil pe piață din 15 septembrie, inclusive în Europa.

Următorul ceas din seria Apple Watch 8 este Apple Watch Ultra. Acesta costă 799 de dolari în SUA. Este robust, capabil să reziste la temperaturi de până la -20 de grade Celsius, și este cel mai mare Apple Watch vreodată datorită carcasei sale din titan de 49 mm. Referitor la preț, Apple Watch 8 Ultra este mai scump ca Samsung Galaxy Watch 5 Pro, omologul și rivalul Samsung de pe piață.

O caracteristică importantă este un nou buton de acțiune personalizabil. Butonul Ultra’s Action. Ceasul are o durată de viață a bateriei de 36 de ore, iar modul său de antrenament de putere redusă vă permite să alergați o cursă lungă cu acoperire GPS completă. Utilizează o soluție nouă, precisă, dual-GPS, cu algoritmi de poziționare personalizați, despre care Apple pretinde că este „cel mai precis GPS dintre orice ceas inteligent de pe piață”. Acest model va fi disponibil pe piață din 23 septembrie.

În cele din urmă, Apple Watch SE 2 este echipat cu multe dintre aceleași caracteristici și specificații care vin cu Watch 8, dar la un preț mai mic. Costă 249 USD pentru modelul GPS și 299 USD pentru modelul celular. De asemenea, este disponibil pe piață din 16 septembrie. urmează să fie lansat pe 16 septembrie într-o o varietate de culori silver, midnight și starlight cu o carcasă din aluminiu.

Apple Watch SE 2, la fel ca și seria Apple Watch 8, este rezistent la înot și la praf și încorporează noua funcție de detectare a accidentelor și senzorul de temperatură a pielii.

Ecranul este cu 30% mai mare decât Watch 3 și cu 20% mai rapid decât precedentul Apple Watch SE datorită noului procesor S8, dar, altfel, Apple s-a zgârcit cu noul hardware pentru a menține prețul scăzut. Noul procesor îi va permite toate caracteristicile fantastice ale watchOS 9, fără actualizarea excesivă a pieselor care să crească prea mult prețul.

Sursa Foto: Apple

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite