Vremea Romania, Arad 15°C

Stiri Arad

Asociaţia Educatio vă invită la o seară de film

Asociaţia Educatio vă invită la o seară de film
Comentează 0

Asociația EDUCATIO continuă seria acţiunilor din cadrul proiectului “Spotlights on Youth” finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune-Serviciul European de Voluntariat.

De această dată, voluntarii străini din cadrul proiectului mai sus menţionat îi invită pe cei pasionaţi de film să vizioneze un scurt metraj în cadrul unei acţiuni intitulată „Seară de film”. Evenimentul se va desfăşura în 17 decembrie a.c., de la ora 18, la Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta” din Arad, situat pe Bulevardul Gen. Dragalina nr.6, iar cei care doresc să obţină informaţii suplimentare o pot face la adresa de e-mail aseducatio@yahoo.com.

Prin acest demers, organizatorii îşi doresc să-i stimuleze pe arădenii care sunt dornici să îşi prezinte propriile scurt metraje.

*
Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite