Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Donează o carte pentru copiii nevoiaşi - Implică-te şi tu! - Atrium Mall 29 octombrie

Donează o carte pentru copiii nevoiaşi - Implică-te şi tu! - Atrium Mall 29 octombrie
Comentează 0

Asociația EDUCATIO  coordonează  Proiectul “Spotlights on Youth”, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune-Serviciul European de Voluntariat cu implicarea a 5 voluntari din Lituania și Turcia. Printre altele cei 5 voluntari străini urmăresc prin activităţile pe care le desfăşoară o stimulare a colaborării dintre actorii locali și tinerii din Arad cu privire la inițiativele culturale.

În acest sens, pe 29 octombrie, într-un centru comercial din Arad (Atrium Mall), începând cu ora 12, se va desfăşura Campania "Implică-te şi tu!"  în scopul donării de cărţi pentru copiii şi tinerii nevoiaşi din Arad.

Sunt aşteptaţi să se alăture acestui demers toţi arădenii care au posibilitatea să ofere în dar o carte celor care nu au posbilităţi financiare şi nu au acces la actul educaţional.  

 *Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite