Vremea Romania, Arad 9°C

Stiri Arad

Donează o carte pentru copiii nevoiaşi, o acțiune de succes

Donează o carte pentru copiii nevoiaşi, o acțiune de succes
Comentează 0

Voluntarii străini din  cadrul Asociației  EDUCATIO au inițiat o campanie de donare de cărți pentru copiii nevoiași din Arad. Acțiunea a avut loc într-un centru comercial din Arad (Atrium Mall) și s-a bucurat de succes. Peste 350 de cărți au fost donate de către arădenii care au decis să se alăture campaniei „Implică-te și tu!” . Sunt aşteptaţi în continuare să se alăture acestui demers toţi arădenii care au posibilitatea să ofere în dar o carte celor care nu au posibilităţi financiare şi nu au acces la actul educaţional.  Acțiunea de colectare de cărți continuă la sediul Asociației Educatio, pe Bulevardul Revoluției 87, ap.6, unde se pot dona cărți.

 Campania de donare de cărți se desfășoară în cadrul proiectului “Spotlights on Youth”, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune - Serviciul European de Voluntariat si coordonat de Asociaţia Educatio. „Spotlights on Youth”  este un proiect care presupune un stagiu de voluntariat de 10 luni și 3 săptămâni în Arad, cu implicarea a 5 voluntari din  Lituania și Turcia.

* Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe Salveazacare le conţine.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite