Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA se desparte de Balint şi aduce un antrenor cu NUME: Mircea REDNIC / UPDATE: Puriul este mulţumit de lot şi susţine că misiunea lui este să facă... o echipă

Rezultatele slabe din campionat i-au fost fatale lui Laszlo Balint, conducerea clubului UTA anunţând astăzi că se desparte de antrenorul care a dus echipa în Liga I şi a calificat-o, după 57 de ani într-o semifinală de Cupă. Iar în locul lui Balint a fost adus Mircea Rednic.

UTA se desparte de Balint şi aduce un antrenor cu NUME: Mircea REDNIC / UPDATE: Puriul este mulţumit de lot şi susţine că misiunea lui este să facă... o echipă
Comentează 0

Update 1 Puriul este mulţumit de lot şi susţine că misiunea lui este să facă... o echipă

Mircea Rednic a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă de Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA, care a declarat că a venit în faţa jurnaliştilor pentru că-şi asumă schimbarea lui Laszlo Balint şi aducerea noului antrenor.

Rednic susţine că este mulţumit de lot şi spre deosebire de predecesorul său, afirmă că nu va renunţa la lupta pentru Cupa României.

În momentul în care am fost contactat, ieri, am spus da. Nu vreau să folosesc cuvinte mari. Ştiu ce înseamnă UTA Arad pentru suporterii de aici, ştiu ce înseamnă UTA Arad pentru fotbalul românesc. S-au făcut eforturi mari să se creeze condiţii pentru a face performanţă. Poate şi acest lucru m-a făcut să accept. Am venit aici pentru că cred în proiectul UTA, cred că putem să ne realizăm obiectivele, care sunt acum. Vorbesc de Cupă, în primul rând şi ca echipa să se salveze. Doresc foarte mult să ne salvăm direct, matematic se mai poate sau dacă nu, la baraj. Jucători am. Cred că misiunea mea este de a face echipă. Am văzut şi unele meciuri în care UTA a arătat ca o echipă, dar au fost foarte puţine. Aş vrea ca în momentul în care vorbesc cu jucătorii să îi fac să înţeleagă. Poate unii nu au înţeles ce înseamnă acest club pentru Arad, pentru suporteri şi că trebuie să se implice mai mult. Să aibă şi altă atitudine, responsabilitate şi să înţeleagă că e bine să lase ceva în urmă. Au posibilitatea la meciul de joi (n.r. semifinala Cupei României)”, a declarat Rednic. Acesta a ţinut să precizeze că nu a ajuns la UTA din lipsă de oferte, ci pentru că i-au plăcut condiţiile pe care le oferă clubul. „Am făcut eu multe greşeli şi poate şi CV-ul meu a avut de suferit pentru că au fost momente în care am gândit cu sufletul. Şi nu prea e bine. Aici nu am gândit cu sufletul. Aici am venit şi sunt ferm convins că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem, cu ajutorul jucătorilor şi-al oamenilor din jur, cu ajutorul suporterilor”, a mai spus Puriul.

 


„În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere.

Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, transmite conducerea UTA-ei prin intermediul uta-arad.ro, site-ul clubului.

Vine Puriul

Având în vedere că următoarele meciuri bat la uşă, conducătorii Bătrânei Doamne s-au mişcat rapid şi s-au înţAvând în vedere că următoarele meciuri bat la uşă, conducătorii Bătrânei Doamne s-au mişcat rapid şi s-au înţeles cu Mircea Rednic, un fost mare jucător şi un antrenor cu NUME.

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024. 

Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor.

Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, anunţă clubul pe uta-arad.ro.

Sursa foto: hotnews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite