Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CFR să fii, noroc să ai: UTA a fost învinsă acasă de echipa lui Dan Petrescu cu 0-1 (FOTO)

Eliminarea ruşinoasă din Cupă în faţa celor de la Filiaşi este urmată de un alt rezultat negativ. UTA a fost înfrântă în această seară de CFR Cluj, într-un meci desfăşurat pe Arena Francisc Neuman, contând pentru cea de a X-a etapă a Ligii I. După o primă repriză echilibrată, în care oaspeţii au reuşit să înscrie prin fostul stelist Chipciu, în repriza secundă arădenii au reuşit să încline terenul, dominând copios, dar fără să înscrie. La final scorul avea să rămână 0-1,  dar văzând ocaziile UTA-ei, nu putem să spunem decât: CFR să fii, noroc să ai.

CFR să fii, noroc să ai: UTA a fost învinsă acasă de echipa lui Dan Petrescu cu 0-1 (FOTO)
Comentează 0

Prima repriză nu a fost una spectaculoasă, UTA şi CFR căutând fiecare să-şi impună jocul, însă cei care au avut câştig de cauză după primele 45 de minute au fost oaspeţii.

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 11, Ubbink lansându-l pe Hora. Acesta rămâne singur cu Bălgrădean, însă fostul portar al UTA-ei, acum între buturile CFR-ului, are noroc în Burcă, care reuşeşte să-l deposedeze din spate pe atacantul Bătrânei Doamne. În minutul 26, CFR are la rândul său o oportunitate bună de a deschide scorul. Costache şutează din afara careului mare, însă Iacob reţine. Minutul următor, acelaşi Costache centrează, Bordeianu prelungeşte, iar Chipciu marchează frumos din întoarcere. UTA ar fi putut egala în minutul 40, dar Hora reia din păcate peste transversală o minge prelungită de Miculescu din pasa lui Batha.

UTA a alergat după egalare, dar... mingea nu a vrut să intre

Bătrâna Doamnă începe să domine repriza a II-a încă de la început. Batha centrează pe joc din afara careului, în minutul 46, dar Manea respinge din faţa lui Isac. Minutul 50 avea să vină cu o ocazie mare pentru UTA. Isac şutează din 30 de metri, iar Pufi Bălgrădean respinge cu greu. Cinci minute mai târziu, trecem o altă ocazie în dreptul UTA-ei. Isac loveşte tare balonul care îi vine la marginea careului, dar ratează cu puţin spaţiul porţii. În minutul 62, utiştii puteau egala, având o ocazie uriaşă. Baravykas recentrează pentru Ubbink o minge care îi vine din dreapta, olandezul trage tare, Bălgrădean respinge greu, Hora vine însă din spate, șutează în forţă, dar peste poarta lui Pufi. Antal putea marca şi el în minutul 84, după ce preia pe piept şi şutează o minge venită de la Roger jr. Burcă a blocat, astfel încât tabela a rămas nechimbată, la fel cum avea să rămână din păcate şi după marea ocazie avută de elevii lui Laszlo Balint în minutul 90+3.

Hora centrează, Mercioiu reia cu capul, mingea loveşte încheietura barelor, de unde ricoşează la Liviu Antal, care trimite peste.

Pe final, ar mai fi de remarcat doar scandările suporterilor, nemulţumiţi de rezultat: Ruşine! Ruşine! Ruşine!!!

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de cei doi antrenori, Laszlo Balint, respectiv Dan Petrescu:

UTA: Iacob – Vukcevic (Mercioiu), Erico, Benga, Baravykas – Batha, Passaglia (Antal) – Roger, Ubbink, Miculescu (Isac) – Hora. Rezerve: Balauru – Shlyakov, Medjimorec, Bustea, Vorobjovas, Isac, Antal, C. Mihai, Mercioiu.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Burcă, Camora – Bordeianu, A. Păun (Fl. Ştefan), Culio (Cestor) – Chipciu, V. Costache (Boateng), Petrila (Gâdea). Rezerve: Hindrich – Cestor, Fl. Ștefan, Graovac, D. Ciobotariu, Boateng, Gîdea, Fica, Gondiu.

Arbitri: Horia Mladinovici (principal) – Radu Ghinguleac şi Daniel Mitruți (tuşieri); Viorel Flueran (rezervă).

Observator: Aron Huzu (FRF) şi Viorel Ilinca (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (70)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite