Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campioana Provinciei obține o victorie MARE în Gruia: CFR Cluj - UTA 0-1

Bătrâna Doamnă a dat lovitura în această seară, în Gruia, pe terenul campioanei CFR Cluj, obținând toate cele trei puncte puse în joc. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor reușește să-l învingă astfel pe mult mai titratul Dan Petrescu, fostul său antrenor, pe vremea când juca la Unirea Urziceni.

Campioana Provinciei obține o victorie MARE în Gruia: CFR Cluj - UTA 0-1
Comentează 1

UTA a abordat cu curaj meciul, jucând de la egal la egal cu o echipă mult mai experimentată, chiar dacă în prima repriză a cam cedat inițiativa. De altfel, putem spune că în primele 45 de minute, Bătrâna Doamnă a avut noroc de două ori, în condițiile în care Erico a fost la un pas de autogol, portarul Iacob reușind să scoată mingea de sub transversală, iar Chipciu a tras în bară.

În repriza secundă, utiștii s-au dovedit mai curajoși, reușind câteva faze interesante, iar golul a venit în cele din urmă în minutul 75, când Buhăcianu ia o acțiune pe cont propriu, pătrunde pe stânga și îi așează mingea în 16 metri lui Hora, fostul jucător al CFR-ului. Atacantul reușete să tragă bine și îl învinge pe Bălgrădean, portarul clujenilor care a plecat spre fotbalul mare de la Arad.

Chiar dacă elevii lui Dan Petrescu au căutat egalarea, aceasta nu a mai venit, iar Campioana Provinciei obține o victorie MARE în Gruia și urcă astfel pe locul cinci în clasament, loc de play-off, cu 17 puncte.

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori:

CFR: Bălgrădean - Malico, Burcă, Ciobotaru (Zunic), Susic – Itu (Debeljuh), Soares, Păun – Chipciu (Costache), Rondon (Vojtos), Pereira. Pe bancă: Sandomierski - Zunic, Latovlevici, Aurelio, Djokovic, Costache, Carnat, Vojtus, Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu.

UTA: Iacob - Tomozei, Benga, Erico, Simo – Miculescu (Buhăcianu), Albu, Roșu, Tescan (Popescu) – Hora (Melinte), Morar (Cipri Rus). Pe bancă: Balauru - Ilie, Bustea, Melinte, Popescu, Rus, Isac, Ioniță, Buhăcianu. Antrenor; Laszlo Balint.

Mai trebuie spus că meciul a fost arbitrat de Iulian Călin; Florin Neacșu și Romică Bîrdeș, arbitru de rezervă fiind Robert Avram. În ceea ce privește observatorii, aceștia au fost Ioan Mironaș și Aron Huzu.

Foto: captură video digisport,ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite