Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unul drogat, unul băut și altul fără permis...

Pe drumurile publice întâlnești șoferi și mopediști de toate categoriile. Unii se droghează și pleacă la plimbare, alții se mulțumesc doar să bea, în timp ce alții conduc fără permis.

Unul drogat, unul băut și altul fără permis...
Comentează 0

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Arad cercetează un tânăr de 19 ani din Semlac, care în noaptea de 26/27 iulie 2020, a fost depistat în flagrant, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Semlac, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței în organism.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar de cercetare penală.

La data de 25 iulie 2020, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Grigore Alexandrescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiștii Postului de Poliție Șicula au depistat, la data de 25 iulie 2020, un bărbat de 27 de ani din Șicula, în timp ce conducea un moped, pe D.J. 709, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și cu mopedul neînregistrat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: arhivă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite