Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șofer beat prins de polițiști. Vezi unde s-a întâmplat acest lucru, dar și câte permise au fost reținute în ultimele 24 de ore

Băutura și condusul nu fac niciodată casă bună. Dincolo de pericolul pe care îl reprezintă atât pentru sine însuși, cât și pentru ceilalți participanți la trafic, un șofer băut ar trebui să fie conștient și de riscurile de natură legală la care se supune atunci când decide să iasă cu mașina pe drumurile publice.

 Șofer beat prins de polițiști. Vezi unde s-a întâmplat acest lucru, dar și câte permise au fost reținute în ultimele 24 de ore
Comentează 0

În aceste condiții, polițiștii fac periodic acțiuni pentru depistarea șoferilor care sunt prea prieteni cu alcoolul și prea puțini prieteni cu legea. Iar „capturile” apar, din păcate, cu nemiluita.  

„Polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat, ieri, pe strada Șiriei, un bărbat de 31 de ani, din Conop, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolmiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Pe de altă parte, mai trebuie spus că, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat 206 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei. Dintre acestea, 63 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 143 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute opt permise de conducere.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite