Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şofer la 77 de ani: fără permis, dar alcoolizat, s-a răsturnat cu maşina

Un şofer de 77 de ani a reuşit, ieri, să arate cât de iresponsabili pot fi unii. Deşi nu avea permis s-a urcat la volan şi a reuşit să se răstoarne cu maşina. Asta, după ce în prealabil a tras la măsea, pentru a-şi face curaj sau pentru a mai scăpa de frigul de afară. Din fericire nu a fost nimeni rănit grav, nici măcar inconştientul bătrânel, care a scăpat uşor din acest punct de vedere, după câte spun poliţiştii.

Şofer la 77 de ani: fără permis, dar alcoolizat, s-a răsturnat cu maşina
Comentează 0

„Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în seara zilei de 18 ianuarie a.c., un arădean de 77 de ani, care în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Felnac, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier conducătorul auto a fost accidentat ușor.

Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că septuagenarul are dreptul de a conduce anulat.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit dosar penal”, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite