Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Discuţie halucinantă, poliţist umilit de un şofer

Poliţist umilit de un şofer care a parcat aiurea. Discuţia halucinantă a avut loc în Lugoj, unde un agent de la locală a încercat să amendeze un bărbat care a încurcat traficul. Şoferul a început să îl ia în glumă pe agent şi i-a spus că înainte să-l oprească pe stradă, trebuie să facă rost de un ecuson.

Discuţie halucinantă, poliţist umilit de un şofer
Comentează 0

Un şofer din Lugoj s-a enervat pentru că un poliţist l-a oprit ca să îl amendeze. Nu a recunoscut acuzaţia adusă de agent, ba chiar i-a spus că nu are dreptul să îl sancţioneze.

"Dacă sunteţi de la locală, daţi-mi vă rog actele înapoi. De unde sunt? Dacă sunteţi de la poliţia locală. Eu ştiu că poliţia rutieră are dreptul să mă tragă la răspundere", a spus soferul.

Legea, însă, le permite poliţiştilor de la locală să dea amenzi în trafic. Discuţia a continuat până în momentul în care şoferul i-a reproşat poliţistului că nu are caschetă. La întreaga discuţie a fost martor un bărbat care a ascultat totul prin telefon.

"N-aveţi o legitimaţie, un ecuson, o şapcă, nimic. Cum nu avem? Avem de toate. Unde aveţi, că eu nu văd. Am. Trebuie să o aveţi în piept, domnule", mai spus şoferul.

După discuţia halucinantă, şoferul a postat înregistrarea pe internet.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite