Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițist arădean rănit în timp ce imobiliza un șofer fugar. Suspectul voia să scape de un filtru rutier

Un polițist arădean a fost rănit, marți, în timp ce imobiliza un șofer urmărit pentru că a refuzat să oprească la un filtru rutier, autoturismul pe care-l conducea având numerele de înmatriculare provizorii expirate de câteva zile.

Polițist arădean rănit în timp ce imobiliza un șofer fugar. Suspectul voia să scape de un filtru rutier
Comentează 0

Incidentul a avut loc pe strada Petru Rareș, unde un filtru rutier a încercat să oprească un autoturism care avea numerele de înmatriculare provizorii expirate din 12 ianuarie.

Șoferul nu a oprit inițial, iar echipajul a pornit în urmărirea acestuia. După câteva sute de metri, bărbatul aflat la volanul autoturismului cu numere expirate a oprit, însă a încercat să fugă pe jos.

Polițiștii au fugit după bărbat și l-au prins, dar în timpul imobilizării, suspectul a fost agresiv și a încercat să scape. El l-a împins pe unul dintre agenți, care a căzut și s-a rănit ușor. Polițistul este în afara pericolului, suferind o entorsă.

Șoferul imobilizat, care are 35 de ani, este cercetat pentru ultraj, iar dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite