Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cel mai nou club de arte marțiale din Arad și-a început activitatea

Cel mai nou club de arte marțiale din Arad și-a început activitatea
Comentează 2

 
Acesta poartă numele de ”Dey Thai Box Club” , avându-l ca antrenor pe Marcel Rus.
Marcel Rus a fost elevul cunoscutului antrenor Vasile Bizău, fiind obligat să părăsească luptele oficiale din cauza unor accidentări, așa că s-a hotărât să pregătească până nu de mult angajații firmelor de pază și protecție din Arad.

În acest moment , împreună cu Daniel Leș  au pus bazele celui mai nou club de arte marțiale din Arad, ” Dey Thai Box Club ”. Numărul sportivilor care sunt legitimați la acest club sunt în număr de 30 și își desfășoară antrenamentele la sala de sport ” Gloria” de pe strada T. Vladimirescu.

” Încet, încet, pas cu pas, punem bazele unui club puternic de  Thai Box. Deocamdată lucrăm la procedeele de bază ( garda, jocul de picioare, deplasarea în ring, dezvoltarea calităților fizice de bază etc) și evităm competițiile de anvergură , tocmai pentru a întări personalitatea  elevilor mei. Deja avem trei sportivi care vor obține sigur performanțe precum Raul Bostan , Cosmin Neagu și Ruben Onișor” , ne-a declarat  antrenorul Marcel Rus.

Meciurile unui meci de Thai box se dispută pe un ring asemănător celui de box pe durata a cîte 3 runde de cîte 3 minute fiecare. 

” Primim la antrenamentele noastre atât tineri cât și adulți ( avem un sportiv de 40 de ani), vârsta ideală pentru a începe fiind de 13-14 ani, dar pot veni si copii mai tineri. Nu încurajăm niciodată folosirea procedeelor de luptă în conflicte iscate  în stradă, pregătirea noastră se referă doar la competițiile oficiale și la sănătatea sportivilor”, ne-a mai spus Marcel Rus

Lângă noi se află și Ruben Onișor, sportiv al Clubului ”Dey Thai Box”, care este și jurnalist la Glasul Aradului.
” Imi place acest sport ,mă face mai echilibrat, îmi dezvoltă personalitatea, iar calitatea mea de bază este perseverența. Am început cu boxul , iar acum practic artele marțiale. Muay Thai - ul  este un sport nou în Arad și abia aștept să concurăm în competiții oficiale” , ne-a declarat Ruben Onișor

Bun venit în paleta sporturilor arădene, Dey Thai Box Club  și mult succes!
 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite