Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Floyd Mayweather spune "la revedere" unei cariere fabuloase și se retrage din postura de campion

Floyd Mayweather a câștigat și ultimul meci al carierei și se retrage din postura de pugilist neînvins și de deținător al mai multor centuri mondiale. Americanul l-a bătut pe Andre Berto la puncte.

Floyd Mayweather spune
Comentează 0

Floyd Mayweather s-a retras cu un meci "ca pe vremuri". Americanul a controlat de la un capăt la altul disputa cu Andre Berto, pe care a câștigat-o în urma unei decizii unanime a arbitrilor.

Mayweather, care și-a apărat un titlu mondial pentru a 26-a oara, egalându-l pe legendarul Joe Louis, a atins și recordul lui Rocky Marciano: 49 de victorii și 0 înfrângeri.

"Este oficial, cariera mea e gata. Am cucerit tot, am realizat tot ce se putea. Nu mai este nimic pentru mine în acest sport", a spus Floyd Mayweather la finalul meciului cu Berto, disputat la MGM Grand din Las Vegas.

Andre Berto a fost incapabil să-i pună probleme lui Mayweather, statisticile arătând și ele acest lucru. Supercampionul Mayweather a dat 232 de lovituri, în timp ce Berto doar 83.

Berto avea înaintea acestui meci 30 de victorii și 4 înfrângeri la profesioniști.

„Părăsesc acest sport cu toate realizarile pe care mi le-am propus. Pur și simplu nu mai am altceva de arătat. Boxul este însă un sport al recordurilor, iar eu sper ca într-o bună zi va apărea un nou Floyd Mayweather, unul care să-mi doboare recordurile. Trebuie să știi când să renunți, eu mai am puțin și fac 40 de ani, mi-a ajuns" - Floyd Mayweater.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite