Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Dey Thai -Box Club”  continuă să-și pregătească sportivii

”Dey Thai -Box Club”  continuă să-și pregătească sportivii
Comentează 1


La acest club arădean se practică kicboxing.  La această categorie se găsesc două grupe principale cea de performanță și cea de amatori.
Antrenorul Marcel Rus, cel care supraveghează activitatea acestui club vine cu lămuriri:

”Grupa de performanță cuprinde sportivi care participă la întreceri oficiale în diferite orașe ale țării precum: Arad, Timișoara sau Deva.Se pregătesc mereu pentru circuite profesioniste. Recent, mai precis pe 28 august, sportivul Ruben Onișor trebuia să debuteze la prima gală profesionistă Colosseum Tournament, însă gala a fost anulată de către autorități chiar în ziua cântarului”.

Printre sportivii care fac performanță, alături de Onișor se mai numără Adelin Filo și Alexandru Pîrvulescu

”La cealaltă categorie, cea de amatori, cei înscriși la clubul” Dey Thai ”, practică acest sport doar din plăcere sau pentru a învăța tehnici de autoapărare sau ...pur și simplu pentru a scăpa de kilogramele în plus. La această grupă vin și persoane de gen feminin pentru a practica exerciții de cardio care le ajută să ardă grăsimea foarte rapid”, declară Marcel Rus. 

”Deocamdată antrenamentele se fac în locuri deschise, din cauza pandemiei, dar  ( vom anunța din timp),  când se va putea intra în sală, vom avea la dispoziție sala Gloria de lângă Piața Mihai Viteazul” , a încheiat Marcel Rus.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite