Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ruben Stoia are doi boxeri în finalele Campionatului Național de cadeți

Ruben Stoia are doi boxeri în finalele Campionatului Național de cadeți
Comentează 0

Sala de sport a Universității ” Aurel Vlaicu”  din Arad găzduiește în aceste zile finalele Cupei României la seniori și cele al Campionatului Național al cadeților. 

Ieri s-au disputat semifinalele. 

Sportivi din toată țara, numeroase cluburi de pugilism au fost prezente în fiecare după -amiază pe ringul pregătit de ”Club Box Ruben Stoia” din orașul nostru. Patru dintre pugiliștii arădeni au evoluat ieri, atât la cadeți cât și la seniori.

Florin Otvoș, la categoria cadeți, 40 kg s-a calificat în finala acestei categorii, învingându-l în semifinală pe Bencze Szocs Laszlo de la Regaz Miercurea Ciuc.

La fel și David Otvoș, tot la cadeți, dar la categoria de greutate 46 kg a câștigat în duelul cu clujeanul Cezar Domentii

Cei doi s-au calificat în finală.

Din păcate alți doi boxeri arădeni au rămas în această fază a competiției. La cadeți, Karlo Bot a fost învins de Ovidiu Suvache, de la CS Galați, la categoria 52 kg, iar în Cupa României la seniori, Alberto Biro, revenit după o pauză de un an și jumătate,  a pierdut  în fața componentului lotului național de juniori , dinamovistul Cristian Filip.

Vom reveni cu știri din întânirile finalelor.

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite