Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident pe aerodromul Clinceni. Un paraşutist a MURIT, alţi doi sunt în stare gravă

Un accident s-a produs, duminică dimineaţa, pe aerodormul Clinceni din Ilfov, potrivit România TV. Un paraşutist a murit, iar alţi doi sunt în stare gravă.

Accident pe aerodromul Clinceni. Un paraşutist a MURIT, alţi doi sunt în stare gravă
Comentează 2

Duminică, 20 de paraşutişti s-au aruncat în acelaşi timp dintr-un aparat de zbor, în cadrul unui exerciţiu desfăşurat pe aerodromul Clinceni. Trei dintre ei s-au ciocnit unul de altul la circa 500 de metri altitudine. Paraşutişti implicaţi în tragedie făceau parte din acelaşi club de paraşutism, potrivit România TV.

Unul dintre cei trei paraşutişti a intrat în stop cardiorespirator. Medicii sosiţi la locul accidentului l-au resuscitat timp de o oră, însă fără succes. Bărbat a fost declarat mort. Ceilalţi doi paraşutişti sunt grav răniţi şi au fost transportaţi la spital.

"La faţa locului a ajuns un elicopter SMURD şi mai multe echipaje terestre. Paraşutistul care a intrat în stop cardiorespirator a murit. Celelalte două victime au fost asistate medical şi duse la spital. Paraşutiştii s-au ciocnit în aer şi s-au izbit. Nu a mai avut loc un asemenea accident în România", a declarat la România TV Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

În acest caz se va deschide o anchetă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite