Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mort în accident lângă Hanul de la Răscruce

Mort în accident lângă Hanul de la Răscruce
Comentează 0

În după- amiaza zilei de duminecă, 16 august, în jurul orei16,30, pe Drumul Naţional 7, în apropiere de Hanul de la Răscruce, un microbuz marca Citroen cu numere de Argeş, care circula din direcţia Nădlac şi transporta cauciucuri, la ieşirea dintr-o curbă nu deosebit de periculoasă, a intrat pe contrasens (balans?) şi s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen, ce venea dinspre Arad.

În urma impactului ambele maşini s-au răstrunat pe câmpul din stânga şoselei, şoferul autoturismului (un bărbat de 39 de ani din Pecica) decedând pe loc, iar cumnata lui, ce stătuse pe scaunul din dreapta, grav rănită, a fost scoasă din VW-ul turtit sub microbuz de către Detaşamentul de Descarcerare al ISU Arad după o jumătate de oră de efort susţinut şi trimisă cu un echipaj SMURD la spital. Şi cei doi bărbaţi din Citroen au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Arad de către două  Ambulanţe.

Traficul pe DN 7 a fost oprit preţ de peste două ore pentru ca Poliţia rutieră să facă cercetările specifice în vederea stabilirii cât mai exacte a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (59)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite