Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vezi la ce renunță alpinistul arădean Zsolt Torok

Alpinistul arădean Zsolt Torok este tot mai activ pe rețelele de socializare, acesta având nenumărate postări legate de trăirile din expedițiile avute până în prezent iar uneori ne încântă prin faptul că ne reamintește de natură și umanitate.

Vezi la ce renunță alpinistul arădean Zsolt Torok
Comentează 0

Într-o postare recentă pe contul de facebook Zsolt Torok publică un anunț in care anunță că se desparte de ceva drag:

,,Mă despart de ea dar as vrea sa ajungă la cineva care știe sa o aprecieze. Am câteva obiecte la care țin, poate mai mult decât ar trebui. Una din aceste obiecte este bicicleta. Eu cred, sunt convins ca bicicleta are suflet personalitate, relația cu ea se formează aproape ca si cu un animal, cu diferența ca o relație cu un animal ține o viață întreagă (nu de om, din păcate) 
Când am achiziționat-o eram cel mai fericit biciclist si de dragul pedalatului am pornit sa descopăr trasee noi să acopăr cat mai multe zone din munții Zarandului ...
Este bicicleta mea de antrenament pentru munții înalți, antrenament unde combinam plăcutul cu utilul, pe lângă efortul depus, am văzut peisaje, locuri unde nu as fi ajuns altfel, atât de dinamic.
După expediția Everest un dor nebun m-a împins să parcurg trasee în Bucegi cu ea. Eram însetat să văd munții mei, pe care le lăsasem, pentru o perioada de multe ori alergând după o himera.
Relația mea cu ea era atât de profunda încât chiar daca am cumpărat o alta bicicleta nu puteam sa mă despart de cea veche. Era prelungirea simțurilor mele pe teren, aproape pe orice teren, echilibru, geometrie etc, astfel am vândut bicicleta cea noua si am rămas cu ea in continuare. Acum am schimbat un maraton cu all montain (poate si stilul), astfel mă despart de ea.''

Ulterior publicării textului și a pozelor au început să curgă și mesajele de la potențiali doritori. Discuțiile legate de preț alpinistul și-a dorit să le poarte în privat.

II urăm mult succes alpinistului Zsolt Torok dar și drumeții plăcute viitorului proprietar

sursa: facebook Zsolt Torok

Foto Minerva Vincze.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite