Vremea Romania, Arad -1°C

Stiri Arad

Nici la Bollywood nu vezi asta! Cinci luni pe bicicletă, a făcut foamea și a tremurat de frig prin zece țări, pentru a-și revedea jumătatea!

Acesta nu este un scenariu scris de vreun producător de la Bollywood, ci povestea adevărată a unui cuplu ce a demonstrat că în dragoste, totul este posibil.

Nici la Bollywood nu vezi asta! Cinci luni pe bicicletă, a făcut foamea și a tremurat de frig prin zece țări, pentru a-și revedea jumătatea!
Comentează 0

Totul se întâmpla prin anii `70.

Un indian sărac se întâlnește cu o suedeză bogată. Amândoi artiști. Fata auzise de un student extrem de sărac din India, așa că ia avionul din Marea Britanie și se duce să îl caute. Cei doi se întâlnesc, iar tânărul Mahanandia îi face un portret.

Se îndrăgostesc: el de frumusețea ei răpitoare, ea de simplitatea lui. Și decid să se căsătorească.

Totuși, Von Schedvin, suedeza noastră, trebuie să se întoarcă acasă. Deși se oferă să plătească ea drumul soțului, acesta refuză și îi spune că vrea să își termine facultatea și să vină la ea în Suedia, dar prin forțele proprii.

Zis și făcut. Cei doi păstrează legătura prin scrisori, iar Mahanandia mai stă câțiva ani prin India, până își termină facultatea. Sărac lipit, își vinde ultimele bunuri (niște pământ și o cocioabă, probabil) și pornește la drum cu o bicicletă la mâna a doua.

Și călătorește prin zece țări, timp de aproximativ patru luni și trei săptămâni. Drum lung de la New Delhi la Gothenburg, dar iubirea nu cunoaște limite.

Traseul a fost așa: India-Afganistan-Iran-Turcia-Bulgaria-Iugoslavia-Germania-Austria-Danemarca-Suedia (Să ne amintim că se întâmpla în anii `70, când nu existau telefoanele inteligente sau GPS).

Erau zile când nu mânca nimic, fiindcă nu avea. Iar hârbul de bicicletă la mâna a doua se strica des, dar indianul nostru o repara și pornea iar la drum.

Cei doi s-au întâlnit, iar familia fetei (de viță nobilă) l-a acceptat imediat pe tânărul ambițios.

Azi, Mahanandia este un cunoscut artist și totodată, ambasador cultural în Suedia.

Cei doi sunt căsătoriți de 40 de ani și au doi copii.

Iar aceasta este, poate, cea mai frumoasă poveste de viață, pe care nu o vezi nici măcar la Bollywood.

sursa: a1.ro

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite