Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activităţi de promovare a utilizării bicicletei în Arad

Many Faces of the Bicycle este numele unui proiect care va promova utilizarea bicicletei în municipiul Arad precum și în împrejurimile sale. Activitățile sunt susținute de către 6 voluntari veniti din toată Europa.

Activităţi de promovare a utilizării bicicletei în Arad
Comentează 0

Many Faces of the Bicycle (MFOTB) este un proiect care promovează folosirea bicicletei în Arad şi în care vor fi informați sute de arădeni cu privire la beneficiile legate de sănătate şi mediul înconjurător. Unul dintre principalele obiective este educarea civică, atât a cicliştilor cât şi a conducătorilor auto, pentru a le îmbunătaţi competenţele de participanți la trafic.

Acest proiect Erasmus+ este coordonat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport și are voluntari participanţi din Italia, Portugalia, Polonia, Spania şi Estonia. Pe parcursul primelor 9 luni voluntarii vor organiza activitaţi și workshop-uri pentru a promova utilizarea bicicletei şi beneficiile pe care le aduce, atunci când este utilizată pentru deplasarea în oraș.

În scopul informării voluntarii vor începe parteneriate cu diferite organizaţii şi instituţii precum magazine sportive, săli de fitness, şcoli sau universităţi care sunt interesate să participe în acest proiect.

Echipa MFOTB va prezenta acest proiect în diferite universităţi din Arad, cu obiectivul de a informa studenţii de activităţiile care vor avea loc în următoarele luni, dar şi pentru a recruta noi voluntari locali care să participe activ în proiect.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite