Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce spune Laszlo Balint despre promovare şi situaţia de la UTA

Ce spune Laszlo Balint despre promovare şi situaţia de la UTA
Comentează 0

Am stat de vorbă cu Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, despre situaţia clubului. Mai exact, ce se întâmplă în aceste momente şi ce fac jucătorii în perioada asta. UTA ocupă primul loc în clasamentul diviziei secunde de fotbal, la 11 puncte de locul doi, fiind favorita pentru promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc.  

Ce se întâmplă în aceste momente la UTA?

„Suntem acasă, încercăm să ne ferim, stăm cât mai mult în casă. Urmărim şi respectăm recomadările autorităţilor. Încercăm să gestionăm cât mai bine situaţia. Facem antrenamente de la distanţă, online, făcând nişte exerciţii pentru a rămâne în parametri cât de cât acceptabili în situaţia dată”, a declarat Laszlo Balint.

Care este situaţia contracterlor, ţinând cont de faptul că o parte din jucători se află la final de contract?

„Există multe contracte care sunt condiţionate de o eventuală promovare, de aceea este destul de prematur să discutăm situaţia acestora în acest moment. Este foarte important cum şi când se va relua campionatul şi la momentul respectiv să facem o strategie pentru următorul sezon” , a spus antrenorul UTA.

Şansele la promovare au de suferit din cauza crizei?

„Este dificil de spus la momentul acesta, este clar că avantajul din clasament ne conferă o oarecare linişte, dar este cea mai mare greşeală dacă acest avantaj ne face să ne relaxăm. Tocmai de aceea ţin legătura cu băieţii şi încerc să îi ţin conectaţi la importanţa obiectivului. Noi suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem în faţa suporterilor, în faţa brandului oraşului, deoarece până la urmă UTA este poate chiar cel mai important brand al Aradului. De aceea indiferent de cum se va desfăşura ulterior campionatul, noi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a promova”, a mai declarat Laszlo Balint.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite