Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionuţ Badea este noul antrenor al Bătrânei Doamne / UPDATE: Ce spune tehnicianul

UTA nu a rămas decât câteva ore fără antrenor principal, după despărţirea de Laszlo Balint. Potrivit uta-arad.ro, site-ul clubului arădean, în cursul acestei după-amieze s-a ajuns la un acord cu Ionuț Badea pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei. Contractul  este semnat pe perioada campionatului în curs, cu posibilitate de prelungire în vară, clauză care poate fi activată de club.

Ionuţ Badea este noul antrenor al Bătrânei Doamne / UPDATE: Ce spune tehnicianul
Comentează 1

Update 1 Ce spune tehnicianul

„De mâine, încep un nou capitol în viața mea: UTA Arad! Vă mulțumesc pentru mesaje, este onorant să intru în familia "Bătrânei Doamne" și mă obligă la maximă responsabilitate atât istoria, cât și prezentul recent al echipe.

Contez pe faptul că e vorba de un proiect, de un club, de o echipă și, nu în ultimul rând, de un grup puternic - patru elemente pe care le consider foarte importante împreună. Există suport de capital, de încredere, de energie care pot duce către obiective mari.

Mă văd câștigând trofee alături de voi, arădeni! Știu însă la fel de bine din experiență că fără suporteri, fără energia lor, nu putem face nimic notabil.

Vă invit alături de noi să scriem continuarea legendei "Bătrânei Doamne"!”, a scris pe Facebook noul antrenor al UTA-ei.


„Opțiunea noastră pentru domnul Ionuț Badea a fost determinată de calitățile dovedite în cariera sa de antrenor, de faptul că este adeptul unui sistem tactic care se pliază pe calitățile și automatismele dobândite de componenții echipei noastre și de faptul că, fiind un poliglot care vorbește cinci limbi străine, poate gestiona fără probleme relația cu un vestiar multicultural cum este cel al echipei noastre”, transmit reprezentanţii UTA-ei.

Ionuț Badea a fost un jucător important pentru fotbalul românesc, adunând 275 de partide în tricoul unor echipe importante precum Dinamo, FC Argeș, FC Vaslui sau Oțelul Galați. Și-a început cariera de antrenor la FC Argeș, echipă pe care a condus-o în două mandate, dar a mai antrenat și la Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. A fost de asemenea și antrenor secund al echipei naționale, în perioada 2014-2017.

„Ne amintim cu plăcere de momentul în care, în vara anului 2020, UTA și FC Argeș au promovat la braț în prima ligă, la capătul meciului direct dintre cele două echipe, disputat la Pitești. Sperăm ca acele momente de bucurie să aibă o continuitate pentru Ionuț Badea, de data aceasta pe banca echipei noastre”, mai spune conducerea echipei.

Sursa foto: digisport.ro şi uta-arad.ro

Citiţi şi: După zece meciuri fără victorie, UTA s-a despărţit astăzi de antrenorul Laszlo Balint

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite