Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA are derby pentru primul loc, la Mediaş

După egalul chinuit de la Tărlungeni, cu o echipă care nu are un parcurs prea fericit, UTA se pregăteşte de un start fierbinte de retur.

UTA are derby pentru primul loc, la Mediaş
Comentează 0

Duminică, elevii lui Roland Nagy joacă la Mediaş. O formaţie cu pedigree, şi care şi-a arătat colţii în ultima perioadă. De altfel, ultimele rezultate i-au trimis pe medieşeni în coasta UTA-ei, la doar un punct de alb-roşii. „Suntem o echipa nou-promovată şi vrem să luăm maxim posibil din fiecare joc. Felicit propria echipă ce a terminat turul de campionat în postura de campioană de toamnă”, a spus Roland Nagy, la finalul jocului cu Tărlungeni. 

Burlă, sub lupa granzilor Ligii I
De menţionat că în ultima perioadă forţele primului eşalon şi-au îndreptat privirea şi spre liga secundă. Acolo unde, se spune, cei de la Steaua şi Dinamo l-ar fi ochit pe tânărul fundaş Burlă. De unde se înţelege că UTA ia din nou ochii celor cotaţi mai bine, şi că poziţia din clasament la ora actuală nu e una întâmplătoare.

Suporterii UTA-ei, prezenţi şi la Mediaş
"Puțini credeau la începutul campionatului că la mijlocul sezonului regulat UTA se va regăsi pe primul loc al clasamentului într-o serie grea, cu cinci echipe care urmează să retrogradeze, cu trei echipe proaspăt retrogradate din Liga I și cu alte câteva echipe bune, care an de an au emis pretenții la primele locuri. Iată-ne însă pe primul loc, poziție pe care am obținut-o acum trei etape, când în Arad s-a auzit din nou după multă vreme acel cântec ce salută o performanță cu adevărat de apreciat: <>. Pentru aceste rezultate, conducătorii, antrenorii și jucătorii, tot stafful clubului, merită felicitările utiștilor. Mergem la Mediaș unde vom întâlni o echipă în revenire de formă, care începe să se ridice la statutul său de favorită la promovare – o imagine pe care toată <> o avea despre Gaz Metan Mediaș înainte de startul campionatului. UTA a demonstrat în această toamnă că este o echipă solidă, care găsește întotdeauna resurse pentru a trece peste momentele mai dificile ce se invesc în desfășurarea meciului. Ne dorim un rezultat pozitiv la Mediaș, și de aceea trebuie să fim acolo în tribună, alături de jucătorii noștri. Cei care doresc să facă deplasarea cu autocarul trebuie să se înscrie la unul din numerele de telefon: 0756-321485 sau 0724-295140, pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail suporterclubuta@yahoo.com. Înscrierea este obligatorie! Plecarea va fi în dimineața zilei de duminică, 15 noiembrie, ora 3.00, din fața stadionului UTA. Pentru noi doar UTA contează!"

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite