Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O finală pentru promovare. UTA vs. Mediaş sau: „Ne dorim să câștigăm” vs. „La Arad se îmbină foarte bine experiența cu tinerețea”

A venit şi ora adevărului pentru UTA. A fi sau a nu fi...Mâine, de la ora 11, pe Motorul, arădenii înfruntă Gaz Metan Mediaş. Un dulel între primele 2 clasate ân seria secundă a Ligii a II-a, despărţite de 3 puncte.

O finală pentru promovare. UTA vs. Mediaş sau: „Ne dorim să câștigăm” vs. „La Arad se îmbină foarte bine experiența cu tinerețea”
Comentează 0

Elevii lui Roland Nagy vin după 4 puncte consecutive cucerite în deplasare, şi vor să demonstreze că visul de a reveni în primul eşalon poate deveni realitate. „Suntem la distanță de 3 puncte față de Târgoviște, iar sâmbătă ne așteaptă o adevărată finală. Sper să gestionăm cât mai bine orele, pentru că la noi așa se pune problema. Avem trei meciuri în șase zile și timp mai puțin de refacere față de adversari. Sper să fim cât mai proaspeți în fața unei echipe cu parcurs fără cusur, ne dorim să câștigăm, mai ales că nu am reușit până acum în acest campionat contra lor. Sper să avem și cât mai mulți suporteri, și ei merită să se bucure, sunt convins că vom da totul contra Mediașului. Vrem să câștigăm, băieții merită, au atitudine! Ne jucăm șansa, o muncim până la sfârșit”, a adăugat antrenorul alb-roşilor, Roland Nagy.

De partea cealaltă Gazul îl are Cristi Pustai pe bancă, care revine pe banca unei formaţii cu care a făcut performanţă. „Jucătorii arădeni au o putere mare de a reveni pe tabelă. Înseamnă că au moral și mai ales mare încredere în forța lor, iar asta îi face periculoși în orice moment al jocului. Am mai sesizat că sunt destul de omogeni, e și normal să fie așa din moment ce au avut continuitate pe banca tehnică și la majoritatea componenților lotului. Mai observ că îmbină foarte bine experiența cu tinerețea”, a spus Cristian Pustai.

În altă ordine de idei, gruparea arădeană îi așteaptă pe suporteri la standul de la Târgul organizat în fața Palatului Administrativ Arad pentru a achiziţiona biletele de intrare la meicul de mâine. „Căsuța” UTA-ei e cea cu numărul 8, biletele se vând între orele 15,00 și 21,00. Sâmbătă, biletele disponibile vor fi vândute la stadion după deschiderea porților. Prețul rămâne același, 10 lei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite