Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR atacă jurnaliștii!

După ce că nu se vede nimic concret făcut în Arad de cei de la Uniunea Salvați România(USR)aceștia s-au gândit să sară la gâtul ziariștilor.

USR atacă jurnaliștii!
Comentează 0

Un USR-ist pe nume Marius Ionel Palea, din comuna Bata s-a trezit așa brusc să atace administrația locală, în speță pe primarul Ion Micurescu (Badea Ion) pentru că a îndrăznit să construiască un pod cu suma de 12.500 de euro.

Domnul în cauză ar vrea să candideze la funcția de primar din partea USR, dar la cum vede el lucrurile, șansa de a accede în această funcție este egală cu zero. Atâta timp cât acesta nu poate face diferența dintre un pod și un podeț, e clar că are mari probleme și nu credem că locuitorii frumoasei comune Bata ar avea nevoie de un om ca el în fruntea comunei. Achiziția pentru această lucrare a fost publicată pe SEAP (Sistemul Electronic de Achziții Publice), iar importanța lucrării este una mare deoarece localnicii care riscau să nu poată ajunge la pământurile lor din cauza modernizării liniei ferate din cadrul „Culoarului IV pan-european”.

Vă redăm mai jos comentariul și acuzele aduse de către acest USR-ist pe o rețea de socializare, atât primarului Ioan Micurescu cât și unor jurnaliști.

„Scumpa este piatra la Bata! 2000 Euro + 3 saptamani de lucru 4000 Euro. Sunt sigur ca jurnalistii de la acest ziar s-au ospatat bine la Circuitul Gastronomic Bata 9/05/18 de la pensiunea domnului primar, ca sa scrie un articol fain.

Am atasat mai multe poze cu podețul de la Bata, care a costat 12500 Euro”

Noi jurnaliștii suntem de părere că a scrie un material despre un lucru făcut bine și care este în folosul comunității cum este acest pod de la Bata, nu cred că facem un lucru rău. Nu vom ezita să scriem despre activitatea „0” a celor de la USR, despre falsele semnături din campania „Fără Penali în Parlament!”, despre migrația președintelui USR Arad Vlad Botoș la mai toate partidele aflate pe eșicherul politic românesc. Iar despre acuzele acestui USR-ist Marius Ionel Palea, acestea sunt total nefondate și nu cred că ar trebui amestecată presa în războiul politic a acestui personaj.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite