Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jurnalişti, ucişi în direct în timpul unui reportaj. Atacatorul a filmat totul (VIDEO)

Jurnalişti, ucişi în direct în timpul unui reportaj. Atacatorul a filmat totul (VIDEO)
Comentează 0

Scene şocante în Statele Unite, unde doi jurnalişti americani au fost împuşcaţi în direct. Mai mult, atacatorul a filmat întreg incidentul.

Alison avea doar 24 de ani şi era în ultima ei zi de muncă. Urma să intre în concediu şi avea planuri de măritiş cu un coleg de muncă, prezentator al staţiei. "Tocmai ne mutasem împreună şi voiam să ne căsătorim", a scris iubitul îndurerat pe reţelele sociale. Şi Adam, operatorul ucis, urma să se însoare. Logodnica lui era chiar producătorul jurnalului de ştiri. Invitata jurnalistei din transmisiunea în direct a fost rănită.

Criminalul a trimis postului de televiziune ABC un fax de 23 de pagini în care a prezentat motivele pentru care a recurs la acest gest. Actele au fost predate autorităţilor.

Reporteriţa Alison Parker, de 24 de ani, şi cameramanul Adam Ward, de 27 de ani, de la o staţie afiliată CBS, au fost ucişi cu un pistol în timp ce transmiteau în direct, pentru jurnalul de ştiri. Atacul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în Virginia. O vastă operaţiune a poliţiei este în curs de desfăşurare. 

Mai mult, în urma investigaţiilor s-a descoperit că cel care a tras este Vester Lee Flanagan II, un bărbat de 41 de ani, cunoscut sub numele de Bryce Williams, un fost prezentator al televiziunii respective. De asemenea, el a filmat momentul în care a tras în cei doi şi a postat totul pe Twitter.  În cele din urmă, se pare că poliţia l-a descoperit, el fiind urmărit pe autostradă.

Atacatorul, un bărbat de culoare în vârstă de 41 de ani, şi-a premeditat fapta, iar dovadă stă filmarea postată pe Internet în timp ce avea poliţia pe urmele sale.În imagini se poate vedea cum crimialul merge glonţ către colegii săi şi îşi alege un loc înainte să tragă, fără ca aceştia să-şi dea seama de prezenţa lui. Femeia intervievată a fost de asemenea rănită, fiind dusă de urgenţă la spital. Se pare că Vester a recurs la acest gest din cauza mai multor comentarii rasiste pe care cei doi jurnalişti i le-au adresat. 

Într-un final, după o urmărire ca în filme, atacatorul nu a fost prins, însă s-a împuşcat. El a fost dus de urgenţă la spital, unde a murit într-un final din cauza rănilor grave pe care şi le-a provocat. S-a descoperit ulterior că Vester şi-a lăsat maşina personală într-un aeroport ca apoi să închirieze o altă maşină.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite