Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei puncte pierdute acasă: UTA - FC Botoșani 0-2 (FOTO)

UTA pierde din nou puncte importante pe Arena Francisc Neuman. Bătrâna Doamnă înclină în această seară steagul în fața jucătorilor de la FC Botoșani, după o primă repriză slabă, rezultatul stabilit la pauză nemaiputând fi întors în repriza secundă, când elevii lui Laszlo Balint s-au mișcat mai bine.

Trei puncte pierdute acasă: UTA - FC Botoșani 0-2 (FOTO)
Comentează 1

UTA a suferit mult în prima repriză, în care a încasat nepermis de uşor două goluri, în faţa unei echipe a Botoşaniului care a dovedit că ştie ce vrea şi cum să pună stăpânire pe situaţie.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 12, după o centrare a lui Florescu. Pius încearcă să tragă la poartă, mingea e respinsă însă și ajunge la Mailat, uitat de fundaşii arădeni singur, în zona de la 11 metri. Şutul expediat de aceste este puternic şi intră sub transversală. UTA încearcă câte ceva, dar nu-i iese nimic, Botoşaniul mai ratează o ocazie în minutul 33, prin Florescu, pentru ca în minutul 35 Mailat înscrie pentru 2-0. Jucătorul Botoşaniului Mailat șutează de la vreo 20 de metri, portarul Kucher respinge în prima fază, dar balonul capătă o traiectorie ciudată şi intră în poartă. În minutul 40 ar mai fi de notat o ocazie a UTA-ei. Batha șutează, Rareș Pop deviază cu călcâiul până la Milosevic, dar muntenegreanul trage în blocaj, iar în minutul 44 Botolaniul ratează desprinderea prin Florescu, care execută o lovitură liberă puţin peste poarta neinspiratului Kucher.

Greşelile din prima repriză nu mai pot fi reparate

Laszlo Balint mută la pauză, iar Bătrâna Doamnă revine în joc, îşi crează ocazii, dar nu reuşeşte să marcheze, greşelile făcute în prima repriză nemaiputând fi reparate.

În minutul 48, Batha deschide sarabanda ratărilor pentru UTA, reluând cu capul o centrare din corner. În minutul 53, este rândul lui Rareş Pop să fie aproape de gol, dar şutul său din reluare ajunge în braţele lui Ducan. Arădenii ar fi putut obţine o lovitură de pedeapsă în minutul 62, o minge şutată de Milosevici părând să lovească mâna lui Pius. În prima fază centralul Chivulete arată spre punctul cu var, însă intervine... VAR-ul şi nu se mai dă penalty. În minutul 89, Botoşaniul ar fi putut puncta din nou, însă Roman ratează singur cu portarul Kucher. Introdus pe teren pe finalul meciului, Claudiu Keşeru este şi el foarte aproape de gol. Fostul stelist execută o lovitură liberă de la 20 de metri, însă în loc să intre în poartă balonul atinge transversala şi partida se înscheie cu scorul de 0-2 stabilit la pauză, astfel încât scandările suporterilor care cer demisii, par oarecum de înţeles.

Echipele trimise în joc

În cele din urmă vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Laszlo Balint, respectiv Flavius Stoican.

UTA: Kucher – Benzar, Benga, Hoxhallari, Roger Jr. (Otele) – Batha (Keşeru), Anton (Cascini) – Postolachi (Abeid), Ubbink (Barbosa), R. Pop – Molosevic. Rezerve: Fl. Iacob – Vukcevic, Abeid, Cascini, Otele, Stahl, Barbosa, Șteau, Keşeru.

FC Botoșani: Ducan – Petro, Șeroni, Pius, Al. Țigănașu – Ivanov, V. Dican (Golofca) – A. Dragu (Camara), Florescu (Cioiu), S. Mailat (Burlacu) – M. Roman II (Sadiku) Rezerve: Pap – Patache, Sadiku, Cioiu, A. Burlacu, Camara, Mboko, Golofca, Pinson.

Partida a fost condusă la centru de Andrei Chivulete, ajutat la cele două tuşe de Ciprian Danșa și Andrei Constantinescu, arbitru de rezervă fiind Florin Mazilu, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Horațiu Feșnic şi Raul Ghiciulescu. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Teodora Albon (FRF) şi Octavian Goga (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (50)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite