Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Traficanți de droguri arestați; la Zărand a fost descoperit un kilogram de canabis

Procurorii Biroului Teritorial Arad al DIICOT au dispus, la sfârșitul săptămânii trecute, reținerea pentru 24 de ore a doi indivizi, LM și CA, din Zărand și Sintea, care ulterior au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Traficanți de droguri arestați; la Zărand a fost descoperit un kilogram de canabis
Comentează 0

Motivul? Anchetatorii au avut dovezi serioase să-i acuze de săvărșirea infracţiunilor de de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc în formă continuată. „În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii ianuarie 2019, inculpatul CA a introdus din străinătate, în ţară, droguri de risc (un kilogram de canabis), fără drept, iar la data de 15.03.2019 a vândut, prin intermediul inculpatului L M, cantitatea de droguri contra sumei de 33.000 lei, fiind surprins în flagrant în cursul aceleiaşi zile, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la imobilul inculpatului LM, situată în localitatea Zărand, judeţul Arad”, susțin procurorii DIICOT.

Mai trebuie spus că dosarul este instrumentat împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizare Arad.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite