Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Timişean arţăgos încătuşat şi ars la buzunare de Poliţia Locală

Un timişean de 34 de ani, mai arţăgos de felul său, a fost încătuşat de Poliţia Locală şi ars la buzunare cu o amendă de 1.000 de lei pentru comăportamentul său

Timişean arţăgos încătuşat şi ars la buzunare de Poliţia Locală
Comentează 0

„În data de 16.09.2023, echipajul de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a sancționat o persoană pentru săvârșirea unui concurs de contravenții, cu încălcarea Legii nr. 61/1991.

Agenții constatatori s-au deplasat pe strada Bumbacului, în jurul orei 20:30, în urma semnalării unui cetățean, transmisă prin Serviciul Dispecerat, unde au constatat prezența mai multor persoane, care, pe fondul consumului de alcool, manifestau un comportament antisocial (strigau, se certau între ei, pe jos aflându-se sticle goale de alcool) prin care se deranja liniștea publică în zona respectivă.

După comunicarea prevederilor actului normativ mai sus menționat, B.F.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Timiș, a considerat de cuviință să-și exprime nemulțumirea, prin injurii aduse polițiștilor locali. Prin urmare, individul a fost condus încătușat la sediul DGPL Arad, unde, după stabilirea identității, i-a fost aplicată și o amendă în sumă de 1.000 lei, atât pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin proferarea de injurii și expresii jignitoare”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

 

 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite