Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

STUDENȚII DIN ARAD, ÎN VIZITĂ LA COLEGII DE LA FILIALE

STUDENȚII DIN ARAD, ÎN VIZITĂ LA COLEGII DE LA FILIALE
Comentează 0

În această săptămână, în perioada 24-28 aprilie, studenți și cadre U.V.V.G., de la mai multe specializări, din Arad, au pornit într-un turneu la colegii de la filiale.

Medicina generală, Stomatologia, Pedagogia învățământului primar și preșcolar, împreună cu cadre universitare și personal auxiliar au pornit, în prima zi a săptămânii, în turneul care le va da ocazia să-și cunoască colegii din Baia Mare, Satu Mare, Marghita și Zalău, să facă schimb de experiență și povești despre viața de student.

Împreună cu colegii de la filiale, studenții din Arad vor avea ocazia să prezinte elevilor din școli oferta educațională și să se implice în activități de prevenire a bullying-ului, prezentarea efectelor consumului de droguri, prezentarea programelor de prevenție în domeniul sănătății și avantajele înscrierii în programele ERASMUS+, povestite de studenți care au beneficiat de schimburi de experiență etc.

În program au fost incluse și vizite la obiective importante din zonă: muzee, obiective culturale și turistice, dar și program liber pentru socializare.

Ne bucurăm să putem oferi studenților noștri ocazia să-și cunoască colegii de la filiale și să se implice activ în promovarea imaginii și specializărilor universității noastre.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite