Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Strategii de incercat la pariuri sportive

Toti pariorii stiu sau ar trebui sa stie ca nu pariatul mai mult sau mai putin haotic, ci abordarea unei strategii reprezinta  calea spre succes.

Strategii de incercat la pariuri sportive
Comentează 0

Sigur, este destul de greu ca inca de la prima strategie incercata la vreo casa de pariuri sa generezi profit. Poate ca acea strategie este laudata ca fiind cea mai buna, ea trebuind insa sa se plieze si pe stilul tau de joc. Spre exemplu, in cazul in care testezi strategia all-in, fiindca ai auzit ca este cea mai buna, dar cotele mizate de tine sunt prea mari sau daca, pur si simplu, nu te pricepi la a alege cote mici, fiindca, da, alegerea cotelor mici este si ea o arta, neputandu-le plasa la intamplare, este foarte posibil ca acea strategie sa nu fie una de succes in cazul tau.

1 All-in

Nu degeaba am amintit de strategia all-in, ci pentru ca aceasta merita incercata, mai ales daca nu ai o banca atat de mare si doresti sa ti-o multiplici in cel mai scurt timp. Pentru cei care nu stiu, strategia all-in presupune mizarea intregii banci avute (sau a mizei  initiale alese de tine) pe o cota, de obicei, foarte mica (maxim 1.05 ar fi ideal.). Castigul obtinut il reinvestesti, repetand actiunea pana ajungi la banca dorita sau pana o pierzi. Totusi, daca vorbim de o cota de 1.05, este greu sa pierdem un pariu. Sigur, asta se poate intampla oricand, de aceea trebuind sa analizezi cu seriozitate pontul pe care te-ai gandit sa-l oferi.

2 Martingale

Daca in cazul strategiei all-in nu ai nevoie de o banca mare, aici nu prea poti duce la bun sfarsit strategia daca nu ai o banca decenta. Asta deoarece strategia Martingale presupune a dubla miza pariului precedent daca acesta este necastigator. Pentru a obtine un profit serios, cota fiecarui pariu ar trebui sa fie mai mare de 3.00.

 3 Sirul lui Fibonacci

O a treia strategie populara, care se poate dovedi si eficienta, este reprezentata de sirul lui Fibonacci. Acest sir incepe cu o unitate, urmatorul numar reprezentand suma precedentelor (Exemplu de sir: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc.). In urma unui pariu pierdut treci la urmatoarea miza din sir, pentru ca in urma  unui pariu castigator sa o iei de la capat sau, daca ai o banca suficient de mare, sa incepi noul sir cu numarul (cifra) precedent(a). Si aici pentru a avea un profit consistent la orice pas ar trebui sa alegi o cota mai mare ca 3.00. Si o cota de 2.00 genereaza profit, unul nemultumitor insa pentru cei mai multi dintre noi.

Testeaza strategiile pe banii caselor de pariuri

Cele 3 strategii enumerate mai sus sunt unele dintre cele mai populare si mai eficiente in incercarea de a genera profit. Insa cum ar fi daca ai testa una sau mai multe dintre aceste  strategii fara sa risti niciun ban din contul tau bancar? Spre deosebire de agentiile de cartier, la casele de pariuri online poti face asta.

Cum? Nu trebuie decat sa iti creezi un cont la casele care ofera un bonus de inregistrare mare. Aceste bonusuri le gasesti pe o singura pagina, daca vei accesa site-ul Intelbet, subsectiunea din stanga denumita “Bonusuri” din cadrul sectiunii “case pariuri online”. Acolo vei gasi toate bonusurile de inregistrare oferite de casele licentiate. La majoritatea caselor de pariuri odata creat contul, vei primi bonusul, la altele trebuind sa rulezi o singura data suma depusa pentru a-l primi. In general, bonusul este de 100%, astfel ca poti testa fara probleme strategiile. Sigur, intr-un anumit interval, stabilit de acea casa de pariuri, trebuie indeplinite si conditiile de rulaj ale bonusului.

Intelbet este un site care si-a propus sa ajute pariorii privind casele de pariuri, in acest sens putand vedea recenzia tuturor agentiilor licentiate, impreuna cu 3 puncte tari si 3 puncte slabe. Totodata, la Intelbet gasesti clasamente ce includ toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de cote sau de oferta de pariuri.

Daca vei intra pe pagina recenziei unei case de pariuri vei observa ca iti poti spune parerea despre aceasta sau poti chiar sa adaugi o reclamatie in cazul in care intampini vreo problema cu o agentie online. De asemenea, la Intelbet.ro poti gasi si un concurs de pronosticuri ce nu necesita argumentatie. Aceasta este efectuata de catre tipsteri, tu trebuind doar sa anticipezi daca pontul oferit va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite