Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amendă pentru mai multe săli de jocuri care nu au respectat regulile pentru combaterea COVID-19

O firmă care deţine mai multe săli de jocuri în municipiu a fost amendată cu 2.000 de lei pentru fiecare sală, de Poliţia Locală, în urma unor sesizări primite din partea arădenilor care s-au săturat să vadă cum sunt încălcate regulile de combatere a COVID-19.

Amendă pentru mai multe săli de jocuri care nu au respectat regulile pentru combaterea COVID-19
Comentează 0

„Luând act de sesizările transmise, echipajele cu atribuții de ordine și liniște publică au organizat descinderea simultană în mai multe locații aparținând unui agent economic ce desfășoară activități cu publicul în domeniul jocurilor de noroc. Situate în patru zone diferite din Municipiul Arad, acestea funcționau nestingherite de reacțiile negative ale locuitorilor din zonă și în pofida  reglementărilor privind suspendarea temporară a activităților conexe respectivului tip de servicii.

Operatorul economic a fost sancționat cu amenzi în valoare de 2.000 lei pentru fiecare unitate, în temeiul Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și al Hotărârii de Guvern nr. 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021”, susţin reprezentanţii Primăriei.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite