Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Serie NEAGRĂ: patru rezultate de egalitate, patru înfrângeri şi nicio victorie în ultimele opt jocuri; FC Voluntari-UTA 2-1

Bătrâna Domnă a pierdut cu 2-1 partida desfăşurată în această seară în compania celor de la FC Voluntari. A fost ultimul meci din acest an entru elevii lui Laszlo Balint, iar rezultatul lasă de dorit.

Bătrâna Doamnă pare să fi intrat, în ultimele două luni, într-o pasă neagră: patru rezultate de egalitate, patru înfrângeri şi nicio victorie. Puţin, foarte puţin pentru o echipă care visează la play-off, chiar dacă au fost puncte pe care le-a pierdut pe nedrept, cum au fost cele de la meciul cu FCSB, pierdut tot cu 2-1, când echipa lui Becali a primit cadou două lovituri de la 11 metri. Nu trebuie să uităm că ultima victorie a arădenilor datează din 25 octombrie, ceea ce spune multe. Astfel, UTA rămâne deocamdată pe locul 9, cu 27 de puncte, dar riscă să cadă pe 10, dacă câştigă partida cu FCSB.

Serie NEAGRĂ: patru rezultate de egalitate, patru înfrângeri şi nicio victorie în ultimele opt jocuri; FC Voluntari-UTA 2-1
Comentează 0

Una caldă, una rece pentru UTA în prima repriză, care una peste alta a fost una echilibrată. Două faze de poartă, care au avut loc în minutele 10 şi 14, când Ubbink trage peste şi pe lângă, nu fac decât să prevestească golul reuşit de David Miculescu din minutul 14. Decarul dorit de Becali la FCSB, deschide scorul în urma unei faze frumos lucrate la care participă Passaglia, Dangubic şi Roger jr. Primul îi pasează lui Dangubic, care deviază spre brazilian. Roger jr. îi trimite lui Miculescu, care pătrunde în care, trimite plasat şi marchează. În minutul 22, Ubbink îi trimite lui Dangubic, croatul încearcă să treacă de portarul gazdelor, dar cade şi nu reuşeşte să trimită mingea pe spaţiul porţii. Ar mai fi de notat o ocazie a celor de la Voluntari, în urma unei acţiuni purtate de Tamaş şi Droppa. Acesta din urmă trage, dar... îl nimereşte pe Costin în locul porţii. În minutul 42, Costin centrează din drepta, Vukcevic deviază în ultimul moment din fața lui Nemec.

Minutul 45 s-a dovedit astăzi a fi de rău augur pentru arădeni. După o fază fixă, mingea ajunge la Gabi Tamaş, acesta trage, Iacob respinge până la Nemec care marchează din gura porţii.

Repriza a doua, doar un duş rece

Dacă prima repriză a fost una caldă, alta rece, în partea a doua a meciului, jucătorii Bătrânei Doamne au avut parte doar de un duş rece, Briceag trezindu-i la o realitate care ar trebui să le dea mult de gândit, atât loc, antrenorului, cât şi conducătorilor.

Arădenii încep destul de bine repriza. În minutul 48, în urma unei lovituri de la colţ, Batha trimite în careu, Droppa respinge, balonul ajunge la Passaglia, acesta trage, însă Costin îl atacă cu talpa. Arbitrul se face că nu vede şi nu dictează lovitura de la 11 metri care se impunea. În dreptul gazdelor putem trece o ocazie semnată de Gheorghe (în minutul 52), iar în dreptul arădenilor una semnată de Passaglia, care loveşte bara (minutul 54) şi Roger jr. (acelaşi minut), brazilianul reluând cu capul în braţele lui Popa. Briceag are şi el o oportunitate bună în minutul 64, când trage peste poartă. UTA se apropie periculos în minutul 71, dar Miculescu nu-l găseşte pe Roger jr. Astfel vine minutul 76, când Briceag înscrie pentru 2-1 din pasa lui Gheorghe. Câteva minute mai târziu, FC Voluntari are o nouă ocazie, care reia pe lângă poarta lui Iacob din 11 metri, UTA nu reuşeşte să-şi revină şi pierde toate punctele puse în joc, ceea ce îl face pe antrenorul Laszlo Balint să declare că echipa se îndepărtează tot mai mult de play-off.

Echipele trimise pe teren

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Liviu Ciobotariu, respectiv Laszlo Balint:

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke (Tavares), Droppa – Costin, Rață (M. Lopes), I. Gheorghe – Nemec (Achim). Pe bancă: Rîmniceanu – Vlad, Tavares, M. Lopes, Achim, Fulop, Paraschiv, Roșu, Al, Ilie.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Batha, Passaglia (Isac) – Roger jr., Ubbink, Miculescu (Mercioiu) – Dangubic (Antal). Pe bancă: Balauru – Fl. Ilie, Medjimorec, Baravykas, Isac, Bustea, Antal, Mercioiu, Dima.

Partida a fost arbitrată de  Ionuț Coza (la centru) – Alexandru Filip, Mihăiță Necula (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind desemnat Andrei Moroiță. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Cristian Nica (FRF) şi Marian Bucurescu (LPF).

Foto: Arhivă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite