Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci nul: UTA mai pierde două puncte acasă, după confruntarea cu Academica Clinceni

UTA a mai pierdut două puncte acasă, după meciul jucat în această seara cu Academica Clinceni, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. Bătrâna Doamnă reușește să adune doar șapte puncte din șase meciuri jucate și este pe locul 12 în clasamentul Ligii I.

Meci nul: UTA mai pierde două puncte acasă, după confruntarea cu Academica Clinceni
Comentează 0

A fost un meci fără strălucire pe Stadionul Francisc Neuman, formația arădeană nereușind să se impună în fața unei echipe nu foarte valoroase, dar care trebuie să recunoaștem a reușit să legitimeze jucători precum Gardoș și Cristi Tănase care au trecut pe la Steaua și au fost în circuitul echipei naționale.

Arădenii au avut însă câteva ocazii, prin Miculescu (în minutul 4), Hora (minutele 59 și 65), însă a fost insuficient pentru o victorie. La rândul lor, oaspeții au tras primul șut pe poarta lui Iacob abia în minutul 65, iar în minutul 77 au cerut un penalty, după ce Petrescu a căzut în suprafața de pedeapsă. Din fericire pentru noi, arbitrul a fost de altă părere.

Dar să vedem care au fost echipele trimise în teren:

UTA: Iacob  - Tomozei, Erico, Benga, Simo – Miculescu (Ursu), Roşu (Rus), Albu (Melinte), Rusu  - Hora, Buhăcianu (Morar). Pe bancă: Balauru  - Ilie, Melinte, Pleaşcă, Ursu, Morar, Isac, Tescan. Antrenor: Laszlo Balint. 

Academica: Vâlceanu  - Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu  -  Cebotaru (Cascini), Gardoş, Dumitriu (Tănase) – Cordea (Andronic), Boiciuc (Achim), Sandu (Petrescu). Pe bancă: Ureche, Achim, Bilali, Tănase, Şerban, Pârvulescu, Cascini, Petrescu, Andronic.  Antrenor: Ilie Poenaru. 

Arbitri: George Găman  - George Neacşu, Ferencz Tunyogi. Observatori: Marian Ivan, Nicolae Grigorescu.

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite