Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remiză albă la primul meci găzduit de Stadionul Francisc Neuman; UTA nu reușește să treacă de FC Voluntari

UTA a jucat în această seară primul meci pe Stadionul Francisc Neuman în compania celor de la FC Voluntari. A fost un meci cu aproape de toate, dar un meci fără spectatori în tribune. Au fost însă fani care au urmărit meciul de la colțurile stadionului, au fost două reprize diametral opuse, au fost ocazii, a fost și un gol al UTA-ei anulat pentru offside (Ioniță, în minutul 35), a fost și o ratare monumentală în repriza secundă...

Remiză albă la primul meci găzduit de Stadionul Francisc Neuman; UTA nu reușește să treacă de FC Voluntari
Comentează 1

UTA a început mai bine meciul, dominându-și adversarul în prima repriză, când a și reușit să înscrie, dar golul a fost anulat de arbitru. În a doua parte a jocului, odată cu trecerea timpului, jucătorilor arădeni a început să li se termine benzina, au apărut problemele musculare, de care nu au fost ocoliți însă nici jucătorii de la Voluntari, care au început însă să controleze meciul, reușind chiar să provoace emoții arădenilor pe final. Trebuie spus însă că în minutul 58, după mai multe ocazii ratate, Vlad Morar a ratat monumental de la cinci metri de poartă. Acela a fost momentul în care UTA a început să piardă teren. De altfel, un minut mai târziu, antrenorul Laszlo Balint a fost nevoit să-l scoată din teren pe Albu, care a făcut un meci foarte bun, dar acuzat și el probleme musculare.

Una peste alta, echipa arădeană a obținut al doilea punct în Liga I în urma unui meci frumos.

UTA: Moldovan - Bustea, Benga, Ilie, Simo – Tescan (Rusu), Roșu, Albu (Melinte), Buhăcianu (Hora) - Ioniță, Morar (Rus). Pe bancă: Iacob, Da Silva, Melinte, Ivan, Pleașcă, Hora, Rus, Rusu, Vulturar. Antrenor: Laszlo Balint.

FC Voluntari: Rimniceanu - Vlad, Balaur, Armas, Costin - Miranda, Căpățînă, Eric (A.Ilie), Gheorghe, Grădinaru (Kocic), Stoica (Mailat). Pe bancă: Kocic, Chilili, Ozkara, Ilie, Buliga, Mailat, Cotolan, Voinescu.  Antrenor: Mihai Razvan Teja.

Arbitri: Lucian Rusandu, Imre Bucsi, Paul Paunescu. Rezervă: George Gaman. Observatori: Romolus Gabor, Laszlo Sajtos.

Foto: captura video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite