Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „PNL aduce singurul lucru plauzibil la bugetul pe 2019. Creștera alocațiilor la copii!”

Din păcate bugetul României pe anul 2019 făcut de către guvernul PSD-ALDE este un „buget al rușinii”. Din cifrele regăsite în acest buget reflectă clar că acesta este unul  nerealist, supraevaluat şi întârziat văzându-se cu ochiul liber cum PSD încearcă să acopere multiplele nereuşite multiple din timpul guvernării din 2016 până în prezent.

Sergiu Bîlcea: „PNL aduce singurul lucru plauzibil la bugetul pe 2019. Creștera alocațiilor la copii!”
Comentează 0

Bugetul de anul acesta este cel mai păgubos buget de la revoluție până astăzi. Guvernul PSD –ALDE demonstrează încă o dată incapacitatea de a guverna această țară. Singurul lucru realist din acest buget este majorarea alocației pentru copii care de mai bine de 15 ani nu a fost modificată. Acest lucru a fost impus tot de către PNL printr-un amendament votat în Parlament. Guvernul Dăncilă nu are niciun motiv plauzibil ca această majorare să nu fie introdusă începând cu 1 martie 2019explică Sergiu Bîlcea.

După cum arată acest buget și ce deservicii ar aduce tuturor românilor este normal ca președintele României să nu îl promulge. „Este clar că acest buget este făcut după poftele clientelei politice a lui Dragnea și cu siguranță acesta va duce la prăbușirea economiei, va bloca investițiile administrațiilor locale, un semnal de alarmă în acest sens fiind tras și de către primarul Gheorghe Falcă, și de către alți primari din orașele mari ale României. Acest buget este unul fantezist care nu este deloc în concordanță cu nevoile reale de dezvoltare ale României. Mai mult, Guvernul a venit și cu aceea OUG 114 prin care Dragnea obligă primarii să crească la maxim taxele și impozitele chiar cu mâna lor, iar angajații din mediul privat să nu aibă vreo șansă la un trai mai bun sau la un venit mai mare. Putem afirma cu tărie că acest buget este unul al rușinii, al nesimțirii și al incompetenței, toate aceste lucruri datorându-se Guvernului PSD-ALDE și implicit jupânului Dragnea alături de acoliții lui”, declară Sergiu Bîlcea, președinte al organizației municipale a PNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite