Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalii au decis: Bîlcea – candidat la Primărie, Cionca – candidat la CJA, Bulbuc – viceprimar interimar, Bibarț – primar interimar și viitor parlamentar

O vorbă din popor spune că omul gospodar își face vara sanie și iarna căruță. După acest principiu par să se ghideze și liberalii arădenii, care la două săptămâni după victoria de la europarlamentare își prezintă o parte din garnitura de candidați pentru alegerile ce vor urma.

Liberalii au decis: Bîlcea – candidat la Primărie, Cionca – candidat la CJA, Bulbuc – viceprimar interimar, Bibarț – primar interimar și viitor parlamentar
Comentează 4

Astăzi, în cadrul unei ședințe mai puțin obișnuite a Biroului Politic Municipal, ședință care a avut loc în parcul de lângă Constructorul, au fost validați câțiva dintre candidații care vor intra în bătălia politică din 2020. Astfel, după eliberarea fotoliului de primar, prin plecarea lui Gheorghe Falcă în Parlamentul European, Sergiu Bîlcea, actual vicepreședinte al Consiliului Județean și președinte al Organizației Municipale PNL Arad, va intra în competiție pentru conducerea Primăriei. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad și prim-vicepreședinte al PNL Arad, va fi candidatul partidului pentru șefia CJA. La rândul său, consilierul municipal Ionel Bulbuc, urmeză să devină viceprimar interimar al municipiului, luându-i astfel locul lui Călin Bibarț, care va urca o treaptă, urmând să fie primar interimar și candidat la alegerile parlamentare, filiala votând, de asemenea, să fie susținut pentru a ocupa un loc în Guvernul României, când Partidul Național Liberal va ajunge la guvernare.  

De menționat că în fața membrilor BPM au venit, pe lângă cei menționați, deputatul Glad Varga, Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al Organizației Municipale Arad și Răzvan Cadar, secretar general al PNL Arad și vicepreședinte al CJA.

Un tânăr de succes

În ceea ce-l privește pe Sergiu Bîlcea, candidatul liberalilor pentru funcția de primar al Aradului, trebuie spus că este caracterizat de colegii săi ca fiind un tânăr de succes, provine din mediul privat unde a dezvoltat o firmă de transport care lucrează în străinătate, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, are experienţă şi reuşite importante și a făcut performanţă la conducerea PNL Municipiul Arad.  „Cred în Arad şi în arădeni, sunt convins că oraşul nostru intră cu succes într-o nouă etapă de dezvoltare. Responsabilitatea de a candida pentru funcţia de primar arată încrederea colegilor din PNL în generaţia mea, opţiunea pentru energia şi puterea noastră de a duce mai departe dezvoltarea Aradului. Ştiu cum putem să atragem fondurile necesare pentru a face oraşul aşa cum îl visăm: curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale. În noua etapă, punem accent pe înfrumuşeţarea oraşului în fiecare colţ al său. În perioada următoare, voi pune în dezbatere publică proiectul meu şi al PNL pentru Arad. Voi lucra încă de anul acesta, împreună cu colegii care conduc interimar Primăria, la proiectele oraşului. Vom duce la bun sfârşit investiţiile aflate în derulare, le vom porni pe cele pentru care au început deja procedurile şi vom propune noi proiecte care vor schimba Aradul. Am încredere că împreună vom reuşi să ne împlinim aspiraţiile: un oraş frumos, european, funcţional, curat. Avem tot ce ne trebuie: energie, idei, oameni harnici şi, cel mai important: iubim Aradul!”, a declarat Sergiu Bîlcea.

 

 

Galerie foto (143)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite