Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ŞATRA B.E.N.Z. vine să cânte pe scena Arad Open Air Festival (VIDEO)

Pasionaţii de muzică şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan şi Timirash.

ŞATRA B.E.N.Z. vine să cânte pe scena Arad Open Air Festival (VIDEO)
Comentează 0

Șatra B.E.N.Z. a fost înfiinţată în 2014. Potrivit cunoscătorilor, este trupa care a schimbat regulile sound-ului urban din România. Având personalități total diferite, Lu-K Beats, NOSFE, Super Ed, KEED și Killa Fonic (care a părăsit trupa în mai 2019) au reușit să-și combine experiența, energia și creativitatea. Au apărut astfel albume de succes precum O.$.O.D. I, O.$.O.D. II, O.$.O.D. IV, Ș.E.F. şi Live @ Untold 2019. Este vorba despre proiectele care au pus bazele muzicii trap din România, oferind publicului un vibe diferit, de la versuri la beat-uri și până la împachetare. De altfel, formaţia a lansat hituri precum Fii tot ce poţi, Vise de Peşte, Bernabeu, Benzei, Vine Şatra, Şatra se întoarce, Doo Kile, Din Căruţă, #Traparmy, Numere, Vocile, 10, Adidaşii, Praf în Vânt, Cetăţeanul X, Şatra se întoarce din nou, Muzica Şi Banii,  Trap Army, Bank, Pume Sumbre, Groparul, O Doamne Ai Milă, Mondial, Iarta-mă Mamă, Hagi, Din Şatra Nu Pleacă Nimeni, Umblu După Bani, Paranormal, Zdrnt, Şerpi.

Cum pot fi achiziţionate abonamentele

Fanii formaţiei sunt aşteptaţi pe 8 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. În încheiere, mai trebuie spus că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei. Intraţi AICI pentru detalii.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite