Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Smiley vine la AOA pe 9 iulie (VIDEO)

După cum vă informam, pasionaţii de muzică şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc şi anul acesta la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan şi Timirash.

Smiley vine la AOA pe 9 iulie (VIDEO)
Comentează 0

Fost membru al trupei Simplu, Andrei Tiberiu Maria sau Smiley cum este cunoscut de fani, este cântăreţ, compozitor, producător, prezentator şi actor. „În lipsa mea”, albumul său de debut solo  a fost premiat cu un disc de aur și a primit distincția „Best album” la Romanian Music Awards.

A lansat patru albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017) în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a abordat diferite stiluri muzicale: pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop.

În 2017, Smiley a marcat 10 ani de carieră solo prin proiectul #Smiley10. Proiectul a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a facut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesa funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, „Să-mi fie vară”, „Rara”, „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals”și „O poveste” au completat lista de piese lansate in cele 10 luni ale proiectului #Smiley10, catalogată de specialişti ca fiind o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care a culminat pe 18 decembrie cu lansarea albumului „Confesiune”.

Cel mai mare turneu naţional al unui artist român

Anul 2018 a adus o nouă premieră în cariera artistică solo a lui Smiley. Pe 27 iulie, chiar de ziua lui de naştere, cântăreţul a anunţat primul său turneu naţional. Zece concerte în Zece oraşe diferite, desfăşurate în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie, şi 30.000 de oameni care au aplaudat şi au cântat cu Smiley.

Succesul concertelor din 2018 l-au convins pe Smiley să dea startului unui nou Turneu în 2019. A fost cel mai mare turneu naţional susţinut de un artist roman. 15 oraşe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitaţi surpriză şi acces #liberlaemotii, toate sub numele @Smiley_Omul. Turneul naţional debutat tot pe 29 octombrie, la Piteşti, şi s-a finalizat pe 22 decembrie la Bucureşti. Au fost 15 oraşe şi 18 concerte (la Constantă, Ploieşti şi Bucureşti s-au epuizat foarte repede motiv pentru care s-au organizat câte două seri de concert).

Realizările sale muzicale i-au adus numeroase premii în țară, iar în 2013, valoarea sa ca artist a fost confirmată și la nivel european, fiindu-i acordat „MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”.

Cum pot fi achiziţionate abonamentele

Admiratorii lui Smiley sunt aşteptaţi pe 9 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. În încheiere, mai trebuie spus că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

Intraţi AICI pentru detalii.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite