Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce artişti vin la ediţia de anul acesta a AOA

După cum vă informam, Arad Open Air (AOA) Festival își deschide porțile în perioada 13-15 august 2021, cu o nouă ediție spațială, în același loc deja cunoscut de melomanii din vestul țării - Aeroportul Arad. Acolo, echipajul AOA așteaptă și anul acesta iubitorii de muzică bună, oamenii care dansează până la răsărit și gașca cea mai nebună de prieteni, pentru a păși pe tărâmul în care se fabrică fericirea.

Ce artişti vin la ediţia de anul acesta a AOA
Comentează 1

„Până în prezent am adăugat 33 de artiști în lineup-ul nostru, care vor aduce vibe-ul bun la cel mai tare festival de vara aceasta. Fii pe fază pentru a afla și numele următorilor artiști ce vor fi prezenți la AOA2021!”, transmit organizatorii.

Până in prezent artiștii anunțați pentru Main Stage sunt: OUTLANDISH, SUBCARPAȚI, GOLAN, CTC, CARGO, BASSKA, THE CASE, RUA, KINGS ARE OVERRATED, RULES, DJ SHIVER, GOJIRA & PLANET H, PASCAL JUNIOR, PAUL DAMIXIE, VALI BARBULESCU, MIKE KROSS și alții.

ABC Stage (13-14 august 2021) ii va avea ca și artiști pe RARESH, ROOT, PAUL K, SEPP, NU ZAU, CRUZ, ZE SALVADOR, HERCK, TIMIRASH, BREAD&BUTTER, SOMESAN, SANDRU și alții.

Mai trebuie spus că, având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, pot participa la evenimente în aer liber următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

C. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoria D, organizatorii vor amplasa un punct medical de testare rapidă la Aeroportul Arad, locația festivalului.

Accesul la Arad Open Air festival se poate face și prin testare rapidă cu 24 de ore înainte, pentru persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală.

De menţionat că testele rapide se vor putea face și la intrarea la festival, unde se va amenaja un centru medical mobil pentru testare rapidă antigen Covid-19. În ceea ce priveşte costul, acesta este de 30 lei/testare.

Pentru mai multe informații accesați https://www.openairfestival.ro/faq/.

În cea ce priveşte abonamentele, acestea se pot achiziționa în regim Early Bird pe www.openairfestival.ro prin platformele enterix, myticket. Prețul unui bilet începe de la 99 de lei.

Puteți afla mai multe despre festival la www.openairfestival.ro, pe pagina de Facebook a festivalului https://www.facebook.com/aradopenair/, precum și de pe pagina de Instagram - https://www.instagram.com/aradopenair/.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite