Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gojira & Planet H vin la Aeroport; potrivit organizatorilor AOA, primul val de abonamente este aproape sold out (VIDEO)

După cum vă anunţam, pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Tujamo, Cargo, Paul Damixie, Pascal Junior; Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan, Timirash, Senpai Stuff.

Gojira & Planet H vin la Aeroport; potrivit organizatorilor AOA, primul val de abonamente este aproape sold out (VIDEO)
Comentează 0

În ceea ce-i priveşte, băieţii de la Gojira & Planet H vor urca pe scena principală pe 10 iulie.

Potrivit vice.com, Gojira și Planet H este unul dintre cele mai cunoscute duo-uri din muzica românească. Cei doi sunt cunoscuţi pentru piesele lor de dubstep și colaborările cu rapperi precum Deliric, DOC, Kazi Ploae sau B.U.G. Mafia, dar au lucrat și cu artiști mai mainstream, vezi Delia, sau dintr-un total alt film, cum a fost piesa cu Robin And The Backstabbers.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 11 ani, când lucrau la Happy Fish, o televiziune pe Internet. Când Gojira a auzit remix-ul de la „Varză”, în emisiunea radio găzduită de Planet H, i-a plăcut instant și a început să o pună în toate seturile lui de DJ. În 2012, total din senin, și-au scris în același timp pe Yahoo Messenger: „băi, noi de ce nu facem muzică împreună?”. Și asta a fost. A urmat un șir de hit-uri și peste 200 de concerte împreună. Statutul lor de „mari profesori” e indiscutabil.

Dintre albumele lansate menţionăm: #MMDJ feat BUG Mafia, Regele Verii, Buget, Imnul Riderilor, Esteban, Animale (feat. Amuly), dar şi Rusiyeah (feat. Nosfe) sau OG Shock (feat. Nosfe).

Cum pot fi achiziţionate abonamentele

Fanii celor de la Gojira & Planet H sunt aşteptaţi pe 10 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, a fost de 249 de lei, însă toate abonamentele de acest tip puse în vânzare cu reducerea de 50% anunţată de organizatori s-au epuizat. De menţionat că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

În încheiere, mai trebuie spus că potrivit organizatorilor, primul val de abonamente este aproape sold out.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide