Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

YNY Sebi, idolul adolescenţilor, cântă duminică la Arad Open Air Festival (VIDEO)

După cum vă anunţam, pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având invitaţi unul şi unul.  Pe AOA Main Stage vor urca: Andrei Niculae, B.U.G. Mafia, Cargo, Chris Hype, Dirty Nano, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Kattia, Mike Kross, Mihai V, Pascal Junior, Paul Damixie, Satra B.E.N.Z., Smiley, Spike, Tujamo, Zeze, Vali Bărbulescu şi YNY Sebi. În 8 şi 9 iulie, pe ABC STAGE vor face spectacol: Atmann, Bread&Butter, Cezar, Herck, Ion Ludwig (live), Mihigh, Paul K, Petre Inspirescu, Raresh, Rhadoo, Sandru, SIT, Somesan şi Timirash, în timp ce în ultima zi de festival, pe 10 iulie, DNB Stage 10 va însemna un show făcut de Cips, Dalla, Deelowbass, Dumbo, Ichim, Luna, Mcx Woodie, Memphys, Pao, Rutlex şi Souldrip.

YNY Sebi, idolul adolescenţilor, cântă duminică la Arad Open Air Festival (VIDEO)
Comentează 0

Duminică, în ultima zi de festival, unul dintre cei care vor urca pe scena principală va fi şi YNY Sebi, idolul adolescenţilor şi mai ales a adolescentelor.

Conform romaniatv.net, trapper-ul urmărit de peste 200.000 de fani pe Instagram, are 17 ani şi şi-a făcut debutul în industria muzicală cu melodia care este în prezent și cel mai mare hit al lui, „TOP”, lansată în 29 octombrie 2019. YNY Sebi este urmărit și ascultat în mare parte de publicul tânăr, fiind în momentul de faţă unul din cei mai în vogă artişti din România. Până la sfârşitul anului trecut a reuşit să facă peste 28 de milioane de vizualizări, în urma a doar 11 videoclipuri postate pe contul său de Youtube. Este foarte urmărit şi pe TikTok, unde tot la sfârşitul anului trecut avea peste 37 de milioane de vizualizări.

Melodia care l-a făcut celebru este „Enzo Ferrari”, care a devenit rapid un hit, iar colaborările cu artişti precum MGK666, Petre Ștefan şi Berechet i-au crescut faima în rândul tinerei generaţii.

Conform reddit.com, a reușit să ajungă și pe locul 3 în Trending cu piesa „CF2”, în colaborare cu Niku și Aron, strângând peste 1 milion de vizualizări în mai puțin de o săptămână

De menţionat că potrivit programului afişat de organizatorii AOA, YNY Sebi va urca pe scenă duminică, de la ora 19.30.

Cum pot fi achiziţionate abonamentele       

Admiratorii și admiratoarele lui YNY Sebi  sunt aşteptaţi aşadar pe 10 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. De menţionat că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei. 

Tichetele de acces se pot achiziționa și de la punctele fixe: AOA Garden, KF, Tucano și Wishes, fiind puse în vânzare şi bilete valabile o zi, din categia Regular Ticket, la preţul de 75 de lei. De altfel, atât abonamentele, cât şi biletele vor putea fi achiziţionate şi la intrarea în festival.

Intraţi AICI pentru detalii: https://www.openairfestival.ro/abonamente/

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide