Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Săli de jocuri găsite deschise, deși trebuiau să aibă activitatea suspendată; ce sancțiuni au fost aplicate (FOTO)

O acțiune de control efectuată de Poliția Locală la mai multe săli de jocuri din municipiu aparținând aceluiași operator economic au scos la iveală faptul că unele dintre acestea continuau să funcționeze, deși trebuiau închise, pentru combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. Acțiunea a avut loc astăzi, iar sancțiunile nu s-au lăsat așteptate.

Săli de jocuri găsite deschise, deși trebuiau să aibă activitatea suspendată; ce sancțiuni au fost aplicate (FOTO)
Comentează 0

„În data de 10.12.2020, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică au aplicat 4 sancțiuni în cuantum de 12.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Hotărârii nr. 83 din 08.12.2020 adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad. Conform actului normativ menționat, se suspendă în perioada 09.12.2020-22.12.2020 activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în următoarele domenii: activități în piscine, locuri de joacă și săli de jocuri, în toate localitățile situate pe teritoriul administrativ al județului Arad.

În cadrul acțiunilor efectuate, polițiștii locali au verificat simultan șapte săli de jocuri aparținând unei firme specializate, constatând că patru dintre acestea își continuau activitatea pe perioada suspendării temporare dispuse de autorități în vederea prevenirii transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Potrivit Legii nr.55/2020

Agenții constatatori din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad vor continua activitățile de verificare și control în perioada următoare. În cest sens, este important sprijinul acordat de cetățenii municipiului care surprind astfel de abateri și sesizează de îndată dispeceratul poliției locale la numărul de telefon: 0257/939 (apel gratuit)”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Sursa foto: Poliția Locală

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite