Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu cât au fost amendați arădenii care nu se feresc de coronavirus

Zeci de arădeni care încalcă legea şi nu se feresc de coronavirus au fost luați la bani mărunți de polițiştii locali şi acum sunt buni de plată.

Cu cât au fost amendați arădenii care nu se feresc de coronavirus
Comentează 0

,,În perioada 10.07.2020 -16.07.2020, pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, care provoacă boala COVID-19, efective din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, au verificat gradul de conformare la măsurile impuse în contextul stării de alertă", susțin reprezentanții Poliţiei Locale Arad.

Printre prioritățile echipelor de verificare de la Serviciul Ordine Publică și Circulație au fost  mijloacele de transport  public în comun și terasele, în acest sens fiind intreprinse 14 actiuni independente și una împreună cu efective din cadrul IPJ Arad. 

,,Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale ca urmare a nerespectării prevederilor Legii nr.55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 pentru eludarea măsurilor de protecție individuale, aplicându-se amenzi în cuantum de 9250 lei și un avertisment. Totodată  agenții de poliție locală au efectuat în data de 16.07.2020 o amplă acțiune de verificare la societățile comerciale care nu respectă aceste norme, și permit intrarea unor persoane in incinta fără a purta masca de protecție. În zona gării  un angajat a fost sanctionat contravențional conform art. 66 lit a  din Legea 55/2020. 

În acest caz precum și în altele similare, polițiștii locali vor înainta documentele rezultate din verificări către instituțiile abilitate a lua măsura suspendării agenților economici în cauză ( art.67 lit.a din Legea 55/2020)", au încheiat cei de la Poliţia Locală.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite