Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte împărţite: UTA - FCM Baia Mare 1-1

Liderul seriei şi-a arătat colţii încă din debutul de meci, atunci când Balaure şi Ignea i-au dat ceva emoţii lui Miron. 

Puncte împărţite: UTA - FCM Baia Mare 1-1
Comentează 0

Băimărenii au inţiativa, şi acest lucru se va concertiza în minutul 21, când Arnăutu transformă în gol centrarea bună a lui Sârbu. UTA reacţionează dar Burlă şi Szekely irosesc şansele avute. Baia Mare continuă să controleze disputa. Burlă îl încearcă pe portarul oasepţilor pe final de repiză, dar fără efect pe tabelă. 45 de minute destul de sărace în fotbal, dar cu liderul conducând meritat.

Alb-roşii par mai decişi imediat după pauză, însă defensiva băimărenilor funcţionează inteligent. În minutul 53 Manea are două şanse mari de a egala, mai întâi lovitura sa de cap este scoasă de la rădăcina barei de portarul oaspeţilor, şi imediat după corner, fundaşul arădenilor trage peste din poziţie bună. Tot Manea se remarcă în minutul 60, de data aceasta în propriul careu, intervenind salvator în faţa lui Arnăutu. Arădenii mută jocul tot mai mult în jumătatea oaspeţilor, însă nici Curtuiuş şi nici Copil nu găsesc cadrul porţii băimărene. Străuţ este aproape să dea lovitura după un corner, la care Miron iese pe sub minge, dar din fericire faza nu are rezultatul dorit de oaspeţi. Confuzie în jocul arădenilor care nu au soluţiile necesare golului egalizator. 

Şi totuşi tabela se modifică în minutul 81: Burlă execută o lovitură liberă de la 30 de metri ușor lateral dreapta, portarul nu reține balonul și din învălmășeală balonul îl lovește Botiș care era căzut și intră la colțul scurt, 1-1! Duă 5 minute Rus are şansa golului 2 dar nu finalizează cum trebuie o pasă perfectă a lui Copil.

Deşi au forţat în ultimele minute arădenii nu au mai găsit drumul spre gol şi spre atât de doritul prim succes stagional acasă. Un 1-1 oarecum echitabil, un rezultat totuşi bun în faţa liderului seriei a II-a.

UTA: Miron - Polgar, Manea, Botiş, Burlă - Filaret (Copil), Chindriş - Man (Costin), Hlistei, Szekely (Rus) -  Curtuiuş 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite