Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doar un punct: UTA - CSM Rm. Vâlcea 1-1

După demonstraţia de calitate din Cupă, UTA s-a reîntors în campionat, într-un duel cu CSM Rm. Vâlcea. Roly Nagy le-a dat credit lui Rus şi Copil, în timp ce Botiş a revenit în centrul apărării. 

Doar un punct: UTA - CSM Rm. Vâlcea 1-1
Comentează 0

Oaspeţii au forţat în start de meci, cu Vasile şi Georgescu pericole pentru poarta lui Miron. UTA a replicat prin Rus, Copil şi Botiş dar tabela rămâne neschimbată. Asta până în minutul 25, atunci când O minge lungă în careul vâlcenilor, e preluată de Rus, care saltă balonul peste portarul advers și marchează din voleu, din 12 metri, la colțul scurt. Pârvulescu are o şansă bună de a egala, dar Miron e la post. Dincolo Copil trece pe lângă golul 2. Final de primă repriză, una cu multe şanse de poartă, şi cu un joc alert.

UTA domină şi în repriza secundă, însă atacurile sunt fade, şi fără pericol pentru poarta adversă. Vâlcenii încearcă fără succes să se apropie de poarta elevilor lui Nagy, însă jocul e simplu pentru apărarea alb-roşilor. Din păcate cu 16 minute înainte de final, la prima şansă importantă ivită în repriza secundă oaspeţii egalează:  Geantă i-a pasat pe culoar lui Staicu, acesta pătrunde în viteză, îl driblează și pe Miron și înscrie în poarta goală din 8 metri. Arădenii încep goana disperată după golul 2, pe care Szekely îl ratează incredibil din 3 metri. Curtuiuş reia cu capul, dar un apărător vâlcean respinge de pe linia porţii! În prelungiri Vâlcea rămâne în 10 oameni, Staicu fiind eliminat. Tot oaspeţii au ultima şansă, dar Pârvulescu trimite peste poarta lui Miron. Final trist de meci, cu Vâlcea care cucereşte punctul după un meci în care UTA nu a fost ce trebuia să fie.

UTA: Miron - Polgar, Manea, Botiș, Burlă - Copil, Chindriș, Jorza (Szekely), Hlistei (Strătilă) - Rus (Man), Curtuiuș. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite