Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doar un punct: FCM Baia Mare - UTA 2-2

Pentru UTA dubla cu Baia Mare era importantă în lupta pentru promovarea directă. Prima confruntare nu a adus lucrul dorit, după un joc totuşi spectaculos.

Doar un punct: FCM Baia Mare - UTA 2-2
Comentează 0

Gazdele au început alert, Miron având de lucru în primele minute ale jocului. 20 de minute UTA a suferit, băimărenii negîsind soluţiile ideale în situaţii clare de gol. Şi cum ocaziile se răzbună, Stătilă e faultat în careu, iar Chindriş transformă penalty-ul, 0-1. Man are şansa golul doi, dar ratează singur cu portarul advers. În minutul 38 Strătilă se transformă din înger în demon, cade în careu, arbitrul consideră că simulează îi arată al 2-lea galben, şi implicit este eliminat. Gazdele profită, se aruncă în atac, şi irosesc două ocazii mari pe final de repriză. Iar în minutul 45+2 Centrare a lui Duruș de pe stânga, Vasile Pop îi așează lui Florin Ilie la zece metri, acesta înscrie cu un șut la colțul lung, 1-1.

Cum era de aşteptat cu un om în plus Baia Mare domină, dar apărarea arădeană rezistă. Până în minutul 67, când de bâlbâiala apărătorilor arădeni profită Ilie, cu loviură de cap, 2-1. 5 minute durează avantajul băimărean,  Burlă a centrat din lovitură liberă, Curtuiuș a reluat cu capul în plasă, 2-2! Imediat după gol Păcurar vede roşu direct, şi egalitatea numerică se restabileşte. În minutul 76 gazdele înscriu prin Sârbu, dar golul e anulat pentru offside. Final pe contre, cu plus pentru portarul arădean Miron, în formă bună şi azi. Se acordă 6 minute de prelungiri, dar nimic nu se mai întâmplă.

O remiză care nu ajută cu nimic UTA, care are şansa revaneşi sptămâna viitoare, când Baia Mare poposeşte pe Motorul.

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei (Rus) – Man (Filaret, Copil), Curtuiuș. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite